Przepis na wieprzowina w marynacie tostadas

Przepis na wieprzowina w marynacie tostadas

Wieprzowina w marynacie tostadas

Wieprzowina w marynacie tostadas

Przygotuj w wolnowarze, lub w garnku, aromatyczne mięso i niesamowity smak!

Czas przygotowania

360 minut

Kalorie

-

Węglowowdany

-

Białka

-

Tłuszcze

-

Wieprzowina w marynacie tostadas - Składniki

Jak przygotować wieprzowina w marynacie tostadas


Oczyść miesą z błon, pokrój na kawałki. Umieść w wolnowarze lub dużym garnku. W średniej misce wymieszać pomidory, rosół, papryczki chipotle, czosnek, sól, kminek, kminek, kolendrę i czarny pieprz; wlać wieprzowinę do kuchenki.

Przykryj i gotuj na małym ogniu przez 10-12 godzin lub na dużym ogniu przez 5 do 6 godzin.

Wyjmij wieprzowinę z kuchenki. Używając dwóch widelców, rozdrobnij wieprzowinę.

Rozłóż smażoną fasolę na muszlach tostada. Równomiernie posyp mieszanką wieprzowiny. Podzielić warzywa, pomidory, awokado i ser równo między tostady. Udekoruj każdy kwaśną śmietaną.

Zobacz inne nasze przepisy