Przygotuj w wolnowarze, lub w garnku, aromatyczne mięso i niesamowity smak!
Oczyść miesą z błon, pokrój na kawałki. Umieść w wolnowarze lub dużym garnku. W średniej misce wymieszać pomidory, rosół, papryczki chipotle, czosnek, sól, kminek, kminek, kolendrę i czarny pieprz; wlać wieprzowinę do kuchenki.
Przykryj i gotuj na małym ogniu przez 10-12 godzin lub na dużym ogniu przez 5 do 6 godzin.
Wyjmij wieprzowinę z kuchenki. Używając dwóch widelców, rozdrobnij wieprzowinę.
Rozłóż smażoną fasolę na muszlach tostada. Równomiernie posyp mieszanką wieprzowiny. Podzielić warzywa, pomidory, awokado i ser równo między tostady. Udekoruj każdy kwaśną śmietaną.
Mięsne pulpety z mielonego indyka, wystarczy pół godziny aby je przygotować. Można ich używać do różnych sosów lub...
Lepkie i słodkie żeberka, które są pieczone w niskiej temperaturze.
Danie o niskiej zawartości węglowodanów mogą nie zapewniać natychmiastowej satysfakcji, ale z pewnością są warte w...
Przepis na zupę z kurczaka w jednym garnku z warzywami. Dodaj trochę makaronu, aby przekształcić ją w pożywną rosó...