Połóż na blacie arkusz woskowanego papieru lub pergaminu, rozłóż ciasto na papierze.
Na wierzchu kolejną sekcją papieru woskowanego; za pomocą wałka do ciasta wystarczy lekko rozwałkować ciasto i usunąć zagniecenia, a następnie zdjąć górną kartkę papieru i lekko nakłuć ciasto widelcem, aby nie urosło zbytnio podczas pieczenia.
Położyć szynkę, a następnie nałożyć rostbef, następnie indyka i boczek, całość przykryć serem. Użyj papieru do zrolowania ciasta w kłodę, połóż szew na blasze wyłożonej pergaminem, wymieszaj jajko i wodę w małym naczyniu, a następnie posmaruj wierzch.
Piec w piekarniku przez 25 do 30 minut lub do uzyskania złotego koloru, wystarczy przekroić na pół i skropić ulubionym sosem alfredo, sosem marinara lub zjeść bez dodatków.
Truskawki i rabarbar sprawiają, że ciasto jest słodkie i ma odpowiednią cierpkość. To łatwe ciasto jest wilgotne i...
To danie może wymagać trochę cierpliwości i czasu, ale smak i efekt końcowy są tego warte.
To ciasto to wspaniały, pyszny sposób na świętowanie urodzin. Aby zrobić większy stos kruchego ciasta, należy podw...
Ten przepis to idealne połączenie słodyczy i kwaśnej puszystej, wilgotnej i nieodpartej konsystencji. Dopełnij to...
Pyszne, a jednocześnie takie proste. Ten tropikalny słodki deser nie może się nie udać.
Cudowny przepis, gdy masz ochotę na coś słodkiego. Aby zredukować ilość cukru, można pominąć m&ms a dodać rodzynki...