Połóż na blacie arkusz woskowanego papieru lub pergaminu, rozłóż ciasto na papierze.
Na wierzchu kolejną sekcją papieru woskowanego; za pomocą wałka do ciasta wystarczy lekko rozwałkować ciasto i usunąć zagniecenia, a następnie zdjąć górną kartkę papieru i lekko nakłuć ciasto widelcem, aby nie urosło zbytnio podczas pieczenia.
Położyć szynkę, a następnie nałożyć rostbef, następnie indyka i boczek, całość przykryć serem. Użyj papieru do zrolowania ciasta w kłodę, połóż szew na blasze wyłożonej pergaminem, wymieszaj jajko i wodę w małym naczyniu, a następnie posmaruj wierzch.
Piec w piekarniku przez 25 do 30 minut lub do uzyskania złotego koloru, wystarczy przekroić na pół i skropić ulubionym sosem alfredo, sosem marinara lub zjeść bez dodatków.
Oto sposób na szybkie uzyskanie doskonałego smaku. To szybkie danie na patelni składa się z pasków smażonego kurcz...
Doskonale upieczony stek z dodatkami i eleganckim sosem.
Chicken 65 składa się z 65 różnych składników i ziół. To danie z korony południowych Indii. To pyszne i jedno z na...
Najlepsze greckie desery z kruchym, maślanym ciastem filo, orzechami, cynamonem i miodem! Pyszne i dekadenckie! Id...
Przygotuj w wolnowarze, lub w garnku, aromatyczne mięso i niesamowity smak!
W zaledwie 30 minut możesz zrobić własne bułeczki do hamburgerów od podstaw!