Połóż na blacie arkusz woskowanego papieru lub pergaminu, rozłóż ciasto na papierze.
Na wierzchu kolejną sekcją papieru woskowanego; za pomocą wałka do ciasta wystarczy lekko rozwałkować ciasto i usunąć zagniecenia, a następnie zdjąć górną kartkę papieru i lekko nakłuć ciasto widelcem, aby nie urosło zbytnio podczas pieczenia.
Położyć szynkę, a następnie nałożyć rostbef, następnie indyka i boczek, całość przykryć serem. Użyj papieru do zrolowania ciasta w kłodę, połóż szew na blasze wyłożonej pergaminem, wymieszaj jajko i wodę w małym naczyniu, a następnie posmaruj wierzch.
Piec w piekarniku przez 25 do 30 minut lub do uzyskania złotego koloru, wystarczy przekroić na pół i skropić ulubionym sosem alfredo, sosem marinara lub zjeść bez dodatków.
Zupa o niesamowitnym orientalnym smaku z dodatkiem polęwdicy i makaronu udon
Kto powiedział, że żelki są tylko dla dzieci? To musi być najbardziej zabawny sposób na dostarczenie ważnych skład...
Ten super szybki i łatwy przepis na sałatkę ze steków został zainspirowany daniem, które znalazłem w lokalnej kawi...
Wspaniała alternatywa dla smażonych kotletów. Soczysta i delikatna pierś.
Zapraszam do spróbowania moich pysznych kokosowych naleśników! Te smaczne i zdrowe naleśniki to doskonały wybór dl...
Jedzenie produktów bezglutenowych i bezzbożowych nie musi być trudne. Dobrym przykładem jest to ciasto czekoladowe...