Połóż na blacie arkusz woskowanego papieru lub pergaminu, rozłóż ciasto na papierze.
Na wierzchu kolejną sekcją papieru woskowanego; za pomocą wałka do ciasta wystarczy lekko rozwałkować ciasto i usunąć zagniecenia, a następnie zdjąć górną kartkę papieru i lekko nakłuć ciasto widelcem, aby nie urosło zbytnio podczas pieczenia.
Położyć szynkę, a następnie nałożyć rostbef, następnie indyka i boczek, całość przykryć serem. Użyj papieru do zrolowania ciasta w kłodę, połóż szew na blasze wyłożonej pergaminem, wymieszaj jajko i wodę w małym naczyniu, a następnie posmaruj wierzch.
Piec w piekarniku przez 25 do 30 minut lub do uzyskania złotego koloru, wystarczy przekroić na pół i skropić ulubionym sosem alfredo, sosem marinara lub zjeść bez dodatków.
Wspaniała alternatywa dla smażonych kotletów. Soczysta i delikatna pierś.
To ciasto było autorskim przepisem mojej babci Marii, dziś będą jej urodziny, więc postanowiłam upiec to ciasto po...
Chicken 65 składa się z 65 różnych składników i ziół. To danie z korony południowych Indii. To pyszne i jedno z na...
Prosciutto i awokado to naprawdę szybka i łatwa przekąska, przepis zajmuje tylko 5 minut, ładnie wyglądaja i nadaj...
Receptura Schezwan Chicken Biryani jest niesamowita i łatwa do wykonania, podawana z autentycznym smakiem kuchni i...
Korma z kurczaka to popularne danie kuchni indyjskiej, składające się z mięsa z kurczaka gotowanego w sosie na baz...