Połóż na blacie arkusz woskowanego papieru lub pergaminu, rozłóż ciasto na papierze.
Na wierzchu kolejną sekcją papieru woskowanego; za pomocą wałka do ciasta wystarczy lekko rozwałkować ciasto i usunąć zagniecenia, a następnie zdjąć górną kartkę papieru i lekko nakłuć ciasto widelcem, aby nie urosło zbytnio podczas pieczenia.
Położyć szynkę, a następnie nałożyć rostbef, następnie indyka i boczek, całość przykryć serem. Użyj papieru do zrolowania ciasta w kłodę, połóż szew na blasze wyłożonej pergaminem, wymieszaj jajko i wodę w małym naczyniu, a następnie posmaruj wierzch.
Piec w piekarniku przez 25 do 30 minut lub do uzyskania złotego koloru, wystarczy przekroić na pół i skropić ulubionym sosem alfredo, sosem marinara lub zjeść bez dodatków.
6 składników i kilka minut swojego czasu to wszystko, czego potrzebujesz, aby stworzyć to curry, niesamowite danie...
Chicken chilli to pikantne, soczyste i aromatyczne danie. Chilli z kurczaka ma fantastyczny smak, lekko ostre.
Ich prawdziwa nazwa to "hush, puppy", co oznacza "cicho, szczeniaku" Skąd wzieła się ta nazwa? Jedna z historii je...
Korma z kurczaka to popularne danie kuchni indyjskiej, składające się z mięsa z kurczaka gotowanego w sosie na baz...
Chicken lettuce wraps to danie kuchni azjatyckiej, składające się z aromatycznie przyprawionego mięsa z kurczaka i...
Świeże i lekkie ciasto, które można zjeść przy filiżance dobrej kawy.