Zupa o niesamowitnym orientalnym smaku z dodatkiem polęwdicy i makaronu udon
20 minut
-
-
-
-
W garnku zagotuj bulion wołowy, przyprawę chińską, olej sezamowy, sos sojowy, sól i pieprz. Zmniejsz ogień i gotuj na wolnym ogniu przez 20 minut.
W międzyczasie upewnij się, że wołowina jest bardzo zimna, aby łatwiej ją kroić (jedną sztuczką jest włożenie jej do zamrażarki na około 30 minut wcześniej, aby łatwiej było kroić). Pokrój cienko pionowo na długie plasterki.
Przygotuj dodatki do zupy, opłucz, pokrój i posiekaj wszystko, co konieczne.
Przygotuj makaron udon zgodnie z opakowaniem (doprowadź wodę z przyprawami do wrzenia, dodaj makaron i gotuj przez 3-4 minuty). Nie odcedzaj makaronu. Zachowaj bulion, który stworzył.
Podziel 1/2 pokrojonego w plastry steku i 1/2 makaronu (wraz z bulionem do gotowania) na 2 miseczki. Polej wołowinę bulionem (to ugotuje wołowinę) i makaronem. Dodaj wybrane zioła i przyprawy.
Chicken chilli to pikantne, soczyste i aromatyczne danie. Chilli z kurczaka ma fantastyczny smak, lekko ostre.
Ta zupa ma wiele aromatycznych przypraw. To wegańska zupa pełna smaku! Podawaj z ryżem jaśminowym z różą kokosową,...
Tatar z tuńczyka inspirowany kuchnią azjatycką. Wspaniała potrawa podawana w formie sałatki. Inne wydanie tuńczyka...
Przepis na zupę z kurczaka w jednym garnku z warzywami. Dodaj trochę makaronu, aby przekształcić ją w pożywną rosó...
Gazpacho - „hiszpańska sałatka z zupą” sięga czasów, gdy Hiszpania była częścią świata islamu. Tradycyjnie przygot...
Korma z kurczaka to popularne danie kuchni indyjskiej, składające się z mięsa z kurczaka gotowanego w sosie na baz...