Zupa o niesamowitnym orientalnym smaku z dodatkiem polęwdicy i makaronu udon
20 minut
-
-
-
-
W garnku zagotuj bulion wołowy, przyprawę chińską, olej sezamowy, sos sojowy, sól i pieprz. Zmniejsz ogień i gotuj na wolnym ogniu przez 20 minut.
W międzyczasie upewnij się, że wołowina jest bardzo zimna, aby łatwiej ją kroić (jedną sztuczką jest włożenie jej do zamrażarki na około 30 minut wcześniej, aby łatwiej było kroić). Pokrój cienko pionowo na długie plasterki.
Przygotuj dodatki do zupy, opłucz, pokrój i posiekaj wszystko, co konieczne.
Przygotuj makaron udon zgodnie z opakowaniem (doprowadź wodę z przyprawami do wrzenia, dodaj makaron i gotuj przez 3-4 minuty). Nie odcedzaj makaronu. Zachowaj bulion, który stworzył.
Podziel 1/2 pokrojonego w plastry steku i 1/2 makaronu (wraz z bulionem do gotowania) na 2 miseczki. Polej wołowinę bulionem (to ugotuje wołowinę) i makaronem. Dodaj wybrane zioła i przyprawy.
Ten przepis na indyka pho jest niewiarygodnie szybki i smakuje świetnie. Następnym razem, gdy będziesz mieć resztk...
Lekka, zdrowa i pożywna sałatka o niskiej zawartości tłuszczu, gotowa w kilka minut.
Do przygotowania makaronu z cukini najczęściej używa się cukinii żółtej lub zielonej, które są bardzo zdrowe i peł...
Oto sposób na szybkie uzyskanie doskonałego smaku. To szybkie danie na patelni składa się z pasków smażonego kurcz...
Ten pyszny przepis na smażoną wołowinę teriyaki zawiera niekonwencjonalny dodatek słodkich ziemniaków