Chicken 65 składa się z 65 różnych składników i ziół. To danie z korony południowych Indii. To pyszne i jedno z najlepszych dań kuchni indyjskiej. Chings uczynił go smaczniejszym dzięki połączeniu kuchni indochińskiej. To desi chiński kurczak 65 masala przepis.
Marynować 400 g kawałków kurczaka bez kości z 3 łyżkami pasty imbirowo-czosnkowej, 1 jajkiem, 8-10 listkami curry, 1 torebką kurczaka ching 65 masala przez 10 minut (bez soli).
Kurczaka usmażyć na rozgrzanym oleju na złoty kolor i chrupiący.
Podawać na gorąco.
Lepkie i słodkie żeberka, które są pieczone w niskiej temperaturze.
Jeśli szukasz pysznego i sycącego dania na obiad lub kolację, to zapiekanka z kurczaka i pieczarek będzie idealnym...
Zupa o niesamowitnym orientalnym smaku z dodatkiem polęwdicy i makaronu udon
Gotowe w mniej niż 20 minut. Świeże warzywa, krewetki i doskonale doprawiony sos składają się na niezapomniany pos...
Przygotuj łatwe śniadanie schezwan masala pav w domu dla swoich bliskich. Przepis Schezwan masala pav jest tak pys...