Chicken 65 składa się z 65 różnych składników i ziół. To danie z korony południowych Indii. To pyszne i jedno z najlepszych dań kuchni indyjskiej. Chings uczynił go smaczniejszym dzięki połączeniu kuchni indochińskiej. To desi chiński kurczak 65 masala przepis.
Marynować 400 g kawałków kurczaka bez kości z 3 łyżkami pasty imbirowo-czosnkowej, 1 jajkiem, 8-10 listkami curry, 1 torebką kurczaka ching 65 masala przez 10 minut (bez soli).
Kurczaka usmażyć na rozgrzanym oleju na złoty kolor i chrupiący.
Podawać na gorąco.
Mięsne pulpety z mielonego indyka, wystarczy pół godziny aby je przygotować. Można ich używać do różnych sosów lub...
Chicken chilli to pikantne, soczyste i aromatyczne danie. Chilli z kurczaka ma fantastyczny smak, lekko ostre.
Ten modny i smaczny przepis to prosty sposób na przygotowanie steku z flanki ... A aromatyczny sos jest absolutnie...
Tatar z tuńczyka inspirowany kuchnią azjatycką. Wspaniała potrawa podawana w formie sałatki. Inne wydanie tuńczyka...
Ten super szybki i łatwy przepis na sałatkę ze steków został zainspirowany daniem, które znalazłem w lokalnej kawi...
Stromboli - wszystkie twoje ulubione mięsa połączone w jedną całość, aby stworzyć pyszną kolację stromboli.