Chicken 65 składa się z 65 różnych składników i ziół. To danie z korony południowych Indii. To pyszne i jedno z najlepszych dań kuchni indyjskiej. Chings uczynił go smaczniejszym dzięki połączeniu kuchni indochińskiej. To desi chiński kurczak 65 masala przepis.
Marynować 400 g kawałków kurczaka bez kości z 3 łyżkami pasty imbirowo-czosnkowej, 1 jajkiem, 8-10 listkami curry, 1 torebką kurczaka ching 65 masala przez 10 minut (bez soli).
Kurczaka usmażyć na rozgrzanym oleju na złoty kolor i chrupiący.
Podawać na gorąco.
Ta zupa ma wiele aromatycznych przypraw. To wegańska zupa pełna smaku! Podawaj z ryżem jaśminowym z różą kokosową,...
Zupa o niesamowitnym orientalnym smaku z dodatkiem polęwdicy i makaronu udon
4-składnikowy kurczak w czerwonym curry z makaronem. Łatwy, szybki i niedrogi. Słodzony mlekiem kokosowym dla niew...
6 składników i kilka minut swojego czasu to wszystko, czego potrzebujesz, aby stworzyć to curry, niesamowite danie...
Duszony ananas lub lokalnie znany jako „pajeri nenas” jest dodatkiem do nasi minyak (ryż maślany) podawanego częst...
Przepis na zupę z kurczaka w jednym garnku z warzywami. Dodaj trochę makaronu, aby przekształcić ją w pożywną rosó...