Lepkie i słodkie żeberka, które są pieczone w niskiej temperaturze.
Rozgrzej piekarnik do 275 ° f / 135 ° C.
Posyp żebra solą i wmasuj.
Rozwiń długi kawałek folii aluminiowej. Nasmaruj go i umieść na nim żebra. Owinąć folię ciasno wokół zębatki żeber, aby w ogóle nie wydostało się powietrze. Ułóż na blasze i gotuj w piekarniku przez 3 godziny.
W misce wymieszaj miód, mus jabłkowy, Aminos kokosowy, oliwę z oliwek, czosnek i imbir. Po 3 godzinach wyjmij żeberka z piekarnika i zwiększ temperaturę piekarnika do 250 ° C.
Poczekaj, aż paczka z folii lekko ostygnie, zanim ją całkowicie otworzysz, aby odsłonić żebra. Za pomocą szczotki do ciasta posmaruj marynatę na żeberkach i włóż z powrotem do piekarnika na 3-5 minut, aż glazura stanie się lepka.
Stromboli - wszystkie twoje ulubione mięsa połączone w jedną całość, aby stworzyć pyszną kolację stromboli.
Korma z kurczaka to popularne danie kuchni indyjskiej, składające się z mięsa z kurczaka gotowanego w sosie na baz...
Oto sposób na szybkie uzyskanie doskonałego smaku. To szybkie danie na patelni składa się z pasków smażonego kurcz...
Chicken 65 składa się z 65 różnych składników i ziół. To danie z korony południowych Indii. To pyszne i jedno z na...