Przepis na żeberka wieprzowe w sosie midowo-imbirowym

Przepis na żeberka wieprzowe w sosie midowo-imbirowym

Żeberka wieprzowe w sosie midowo-imbirowym

Żeberka wieprzowe w sosie midowo-imbirowym

Lepkie i słodkie żeberka, które są pieczone w niskiej temperaturze. 

Preparation time

180 minut

Calories

-

Carbs

-

Proteins

-

Fats

-

Żeberka wieprzowe w sosie midowo-imbirowym - Ingredients

How to prepare żeberka wieprzowe w sosie midowo-imbirowym


Rozgrzej piekarnik do 275 ° f / 135 ° C.

Posyp żebra solą i wmasuj.

Rozwiń długi kawałek folii aluminiowej. Nasmaruj go i umieść na nim żebra. Owinąć folię ciasno wokół zębatki żeber, aby w ogóle nie wydostało się powietrze. Ułóż na blasze i gotuj w piekarniku przez 3 godziny.

W misce wymieszaj miód, mus jabłkowy, Aminos kokosowy, oliwę z oliwek, czosnek i imbir. Po 3 godzinach wyjmij żeberka z piekarnika i zwiększ temperaturę piekarnika do 250 ° C.

Poczekaj, aż paczka z folii lekko ostygnie, zanim ją całkowicie otworzysz, aby odsłonić żebra. Za pomocą szczotki do ciasta posmaruj marynatę na żeberkach i włóż z powrotem do piekarnika na 3-5 minut, aż glazura stanie się lepka.

See our other recipes