Chicken 65 składa się z 65 różnych składników i ziół. To danie z korony południowych Indii. To pyszne i jedno z najlepszych dań kuchni indyjskiej. Chings uczynił go smaczniejszym dzięki połączeniu kuchni indochińskiej. To desi chiński kurczak 65 masala przepis.
Marynować 400 g kawałków kurczaka bez kości z 3 łyżkami pasty imbirowo-czosnkowej, 1 jajkiem, 8-10 listkami curry, 1 torebką kurczaka ching 65 masala przez 10 minut (bez soli).
Kurczaka usmażyć na rozgrzanym oleju na złoty kolor i chrupiący.
Podawać na gorąco.
Dosłownie idealny przepis na indyka na Święto Dziękczynienia i Boże Narodzenie - niezawodny! Zapraszam na mój blog...
Duszony ananas lub lokalnie znany jako „pajeri nenas” jest dodatkiem do nasi minyak (ryż maślany) podawanego częst...
Chili con carne to pyszne i pożywne danie, które pochodzi z Meksyku, ale zyskało popularność na całym świecie. To...
Wegetariańskie manchurian to bardzo pyszne kulki zanurzone w pysznym sosie. Wegetariański manchurian może służyć j...
Ten przepis na indyka pho jest niewiarygodnie szybki i smakuje świetnie. Następnym razem, gdy będziesz mieć resztk...