Ten pyszny przepis na smażoną wołowinę teriyaki zawiera niekonwencjonalny dodatek słodkich ziemniaków
Rozgrzej piekarnik do 350 ° F (180 ° C).
Wymieszaj w misce aminokwasy kokosowe, mus jabłkowy, czosnek i imbir. Dodać pokrojoną w plastry polędwicę i pozostawić do marynowania podczas gotowania batatów.
Wrzuć kawałki batatów do pół łyżki oliwy z oliwek. Dopraw solą i rozłóż na natłuszczonej blasze do pieczenia. Piec w piekarniku, aż zmiękną, około 25 minut.
Rozgrzej pozostałą oliwę w dużym woku i dodaj grzyby, gotuj do karmelizacji. Dodać stek i marynatę i smażyć 2-3 minuty. Wymieszaj połowę dymki i dodaj ugotowane kawałki batatów.
Podawaj z resztą dymki.
Danie o niskiej zawartości węglowodanów mogą nie zapewniać natychmiastowej satysfakcji, ale z pewnością są warte w...
Przygotuj w wolnowarze, lub w garnku, aromatyczne mięso i niesamowity smak!
6 składników i kilka minut swojego czasu to wszystko, czego potrzebujesz, aby stworzyć to curry, niesamowite danie...
Chicken lettuce wraps to danie kuchni azjatyckiej, składające się z aromatycznie przyprawionego mięsa z kurczaka i...
Ten super szybki i łatwy przepis na sałatkę ze steków został zainspirowany daniem, które znalazłem w lokalnej kawi...
Wspaniała alternatywa dla smażonych kotletów. Soczysta i delikatna pierś.