Ten pyszny przepis na smażoną wołowinę teriyaki zawiera niekonwencjonalny dodatek słodkich ziemniaków
Rozgrzej piekarnik do 350 ° F (180 ° C).
Wymieszaj w misce aminokwasy kokosowe, mus jabłkowy, czosnek i imbir. Dodać pokrojoną w plastry polędwicę i pozostawić do marynowania podczas gotowania batatów.
Wrzuć kawałki batatów do pół łyżki oliwy z oliwek. Dopraw solą i rozłóż na natłuszczonej blasze do pieczenia. Piec w piekarniku, aż zmiękną, około 25 minut.
Rozgrzej pozostałą oliwę w dużym woku i dodaj grzyby, gotuj do karmelizacji. Dodać stek i marynatę i smażyć 2-3 minuty. Wymieszaj połowę dymki i dodaj ugotowane kawałki batatów.
Podawaj z resztą dymki.
Ten modny i smaczny przepis to prosty sposób na przygotowanie steku z flanki ... A aromatyczny sos jest absolutnie...
Chicken 65 składa się z 65 różnych składników i ziół. To danie z korony południowych Indii. To pyszne i jedno z na...
Zupa o niesamowitnym orientalnym smaku z dodatkiem polęwdicy i makaronu udon
Chicken chilli to pikantne, soczyste i aromatyczne danie. Chilli z kurczaka ma fantastyczny smak, lekko ostre.
Prosciutto i awokado to naprawdę szybka i łatwa przekąska, przepis zajmuje tylko 5 minut, ładnie wyglądaja i nadaj...
Lekka, zdrowa i pożywna sałatka o niskiej zawartości tłuszczu, gotowa w kilka minut.