Ten pyszny przepis na smażoną wołowinę teriyaki zawiera niekonwencjonalny dodatek słodkich ziemniaków
Rozgrzej piekarnik do 350 ° F (180 ° C).
Wymieszaj w misce aminokwasy kokosowe, mus jabłkowy, czosnek i imbir. Dodać pokrojoną w plastry polędwicę i pozostawić do marynowania podczas gotowania batatów.
Wrzuć kawałki batatów do pół łyżki oliwy z oliwek. Dopraw solą i rozłóż na natłuszczonej blasze do pieczenia. Piec w piekarniku, aż zmiękną, około 25 minut.
Rozgrzej pozostałą oliwę w dużym woku i dodaj grzyby, gotuj do karmelizacji. Dodać stek i marynatę i smażyć 2-3 minuty. Wymieszaj połowę dymki i dodaj ugotowane kawałki batatów.
Podawaj z resztą dymki.
Chicken 65 składa się z 65 różnych składników i ziół. To danie z korony południowych Indii. To pyszne i jedno z na...
Lepkie i słodkie żeberka, które są pieczone w niskiej temperaturze.
Danie o niskiej zawartości węglowodanów mogą nie zapewniać natychmiastowej satysfakcji, ale z pewnością są warte w...
Chili con carne to pyszne i pożywne danie, które pochodzi z Meksyku, ale zyskało popularność na całym świecie. To...
Przygotuj w wolnowarze, lub w garnku, aromatyczne mięso i niesamowity smak!
4-składnikowy kurczak w czerwonym curry z makaronem. Łatwy, szybki i niedrogi. Słodzony mlekiem kokosowym dla niew...