Przygotuj w wolnowarze, lub w garnku, aromatyczne mięso i niesamowity smak!
Oczyść miesą z błon, pokrój na kawałki. Umieść w wolnowarze lub dużym garnku. W średniej misce wymieszać pomidory, rosół, papryczki chipotle, czosnek, sól, kminek, kminek, kolendrę i czarny pieprz; wlać wieprzowinę do kuchenki.
Przykryj i gotuj na małym ogniu przez 10-12 godzin lub na dużym ogniu przez 5 do 6 godzin.
Wyjmij wieprzowinę z kuchenki. Używając dwóch widelców, rozdrobnij wieprzowinę.
Rozłóż smażoną fasolę na muszlach tostada. Równomiernie posyp mieszanką wieprzowiny. Podzielić warzywa, pomidory, awokado i ser równo między tostady. Udekoruj każdy kwaśną śmietaną.
Jeśli szukasz pysznego i sycącego dania na obiad lub kolację, to zapiekanka z kurczaka i pieczarek będzie idealnym...
Chicken 65 składa się z 65 różnych składników i ziół. To danie z korony południowych Indii. To pyszne i jedno z na...
Zupa o niesamowitnym orientalnym smaku z dodatkiem polęwdicy i makaronu udon
Stromboli - wszystkie twoje ulubione mięsa połączone w jedną całość, aby stworzyć pyszną kolację stromboli.
4-składnikowy kurczak w czerwonym curry z makaronem. Łatwy, szybki i niedrogi. Słodzony mlekiem kokosowym dla niew...