Przepis na zupę z kurczaka w jednym garnku z warzywami. Dodaj trochę makaronu, aby przekształcić ją w pożywną rosół z makaronem.
W dużym garnku rozgrzej oliwę z oliwek na średnim ogniu. Dodać cebulę i marchewkę, a następnie posolić. Smażyć około 5 minut, aż cebula stanie się przezroczysta, a marchewki zmiękną. Dodać czosnek i smażyć około 30 sekund.
Dodaj do garnka seler, paprykę i grzyby. Warzywa polać bulionem z kurczaka i wymieszać z czerwoną i zieloną salsą. Dodać suszoną bazylię i wymieszać.
Bez makaronu: przykryć i gotować na średnim ogniu przez 15 minut lub do miękkości warzyw. Z makaronem: doprowadzić do wrzenia, dodać makaron i gotować na dużym ogniu przez 8-10 minut, aż makaron będzie miękki. Do tego czasu warzywa powinny być miękkie.
Odkryć, zmniejszyć temperaturę gotowania. Dodać kurczaka i gotować przez kilka minut, od czasu do czasu mieszając. Spróbuj, w razie potrzeby dodaj więcej soli.
Zdjąć z ognia. Rozłożyć i udekorować świeżymi liśćmi kolendry. Podawać z kawałkami limonki.
Zupa o niesamowitnym orientalnym smaku z dodatkiem polęwdicy i makaronu udon
Zacznij dzień od śniadania o wysokiej zawartości białka i niskowęglowodanowej i zwiększ metabolizm, aby zachować s...
Do przygotowania makaronu z cukini najczęściej używa się cukinii żółtej lub zielonej, które są bardzo zdrowe i peł...
Chili z indyka, pełne białka i fasoli z niesamowitym smakiem, który zachwyci Twoją rodzinę!
Biała fasola i zielony szpinak, razem tworzą fantastyczne połączenie. Przygotowanie zajmuje jedynie 30 minut