Ten pyszny przepis na smażoną wołowinę teriyaki zawiera niekonwencjonalny dodatek słodkich ziemniaków
Rozgrzej piekarnik do 350 ° F (180 ° C).
Wymieszaj w misce aminokwasy kokosowe, mus jabłkowy, czosnek i imbir. Dodać pokrojoną w plastry polędwicę i pozostawić do marynowania podczas gotowania batatów.
Wrzuć kawałki batatów do pół łyżki oliwy z oliwek. Dopraw solą i rozłóż na natłuszczonej blasze do pieczenia. Piec w piekarniku, aż zmiękną, około 25 minut.
Rozgrzej pozostałą oliwę w dużym woku i dodaj grzyby, gotuj do karmelizacji. Dodać stek i marynatę i smażyć 2-3 minuty. Wymieszaj połowę dymki i dodaj ugotowane kawałki batatów.
Podawaj z resztą dymki.
Stromboli - wszystkie twoje ulubione mięsa połączone w jedną całość, aby stworzyć pyszną kolację stromboli.
Doskonale upieczony stek z dodatkami i eleganckim sosem.
Ten modny i smaczny przepis to prosty sposób na przygotowanie steku z flanki ... A aromatyczny sos jest absolutnie...
Lekka, zdrowa i pożywna sałatka o niskiej zawartości tłuszczu, gotowa w kilka minut.
Zupa o niesamowitnym orientalnym smaku z dodatkiem polęwdicy i makaronu udon