4-składnikowy kurczak w czerwonym curry z makaronem. Łatwy, szybki i niedrogi. Słodzony mlekiem kokosowym dla niewiarygodnego smaku!
Rozgrzej olej na dużej patelni na dużym ogniu.
Usmażyć kurczaka przez 2 minuty z każdej strony. Zmniejsz ogień do średniego, dodaj sos curry i śmietanę kokosową. Gotuj przez 5 minut.
Podczas gdy kurczak się smaży, ugotuj makaron ryżowy zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu. Odcedź makaron i odstaw na bok.
Gdy kurczak jest w pełni usmażony, zmniejsz ogień. Dodaj makaron ryżowy i gotuj na wolnym ogniu przez 5 minut. Podziel między miski i w razie potrzeby posyp dodatkami.
Chicken 65 składa się z 65 różnych składników i ziół. To danie z korony południowych Indii. To pyszne i jedno z na...
Gotowe w mniej niż 20 minut. Świeże warzywa, krewetki i doskonale doprawiony sos składają się na niezapomniany pos...
Korma z kurczaka to popularne danie kuchni indyjskiej, składające się z mięsa z kurczaka gotowanego w sosie na baz...
Lepkie i słodkie żeberka, które są pieczone w niskiej temperaturze.
Mięsne pulpety z mielonego indyka, wystarczy pół godziny aby je przygotować. Można ich używać do różnych sosów lub...
Receptura Schezwan Chicken Biryani jest niesamowita i łatwa do wykonania, podawana z autentycznym smakiem kuchni i...