Przepyszne domowe spagetthi bolognese.
Do garnka na średnim ogniu dodaj kilka łyżek oliwy z oliwek. Wrzucić wszystkie warzywa, oregano, sól i pieprz.
Smażyć, aż warzywa nieco zmiękną i zaczną się karmelizować. Zajmie to około 8-10 minut.
Następnie za pomocą łyżki przesuń warzywa na boki garnka, tworząc pustkę na środku. Dodaj mielonego indyka i połam go łyżką, upewniając się, że wszystkie brązowe kawałki warzyw zostaną zeskrobane.
Gdy mięso będzie lekko ugotowane, dodaj je i wymieszaj z warzywami. Pozwól mu się gotować przez kolejne 5 minut.
Dodaj puszki pomidorów. Ponownie dopraw solą i pieprzem. Gotować na wolnym ogniu przez 2 godziny, od czasu do czasu mieszając. Podałam ten pyszny makaron z kawałkiem serowego pieczywa czosnkowego! Mniam!
Doskonale upieczony stek z dodatkami i eleganckim sosem.
Ten modny i smaczny przepis to prosty sposób na przygotowanie steku z flanki ... A aromatyczny sos jest absolutnie...
Dosłownie idealny przepis na indyka na Święto Dziękczynienia i Boże Narodzenie - niezawodny! Zapraszam na mój blog...
Lepkie i słodkie żeberka, które są pieczone w niskiej temperaturze.
Ten super szybki i łatwy przepis na sałatkę ze steków został zainspirowany daniem, które znalazłem w lokalnej kawi...
Mięsne pulpety z mielonego indyka, wystarczy pół godziny aby je przygotować. Można ich używać do różnych sosów lub...