Przepyszne domowe spagetthi bolognese.
Do garnka na średnim ogniu dodaj kilka łyżek oliwy z oliwek. Wrzucić wszystkie warzywa, oregano, sól i pieprz.
Smażyć, aż warzywa nieco zmiękną i zaczną się karmelizować. Zajmie to około 8-10 minut.
Następnie za pomocą łyżki przesuń warzywa na boki garnka, tworząc pustkę na środku. Dodaj mielonego indyka i połam go łyżką, upewniając się, że wszystkie brązowe kawałki warzyw zostaną zeskrobane.
Gdy mięso będzie lekko ugotowane, dodaj je i wymieszaj z warzywami. Pozwól mu się gotować przez kolejne 5 minut.
Dodaj puszki pomidorów. Ponownie dopraw solą i pieprzem. Gotować na wolnym ogniu przez 2 godziny, od czasu do czasu mieszając. Podałam ten pyszny makaron z kawałkiem serowego pieczywa czosnkowego! Mniam!
Chicken 65 składa się z 65 różnych składników i ziół. To danie z korony południowych Indii. To pyszne i jedno z na...
Lekka, zdrowa i pożywna sałatka o niskiej zawartości tłuszczu, gotowa w kilka minut.
Brokułowa zapiekanka z kurczaka to pyszne danie, które składa się z ugotowanego kurczaka, świeżych różyczek brokuł...
Doskonale upieczony stek z dodatkami i eleganckim sosem.
Receptura Schezwan Chicken Biryani jest niesamowita i łatwa do wykonania, podawana z autentycznym smakiem kuchni i...
Ten przepis na indyka pho jest niewiarygodnie szybki i smakuje świetnie. Następnym razem, gdy będziesz mieć resztk...