Mięsne pulpety z mielonego indyka, wystarczy pół godziny aby je przygotować. Można ich używać do różnych sosów lub podać z ryżem i surówką. Lekko słodkie, przełamią smak każdej potrawy.
Ustawić piekarnik na temperaturę 200 stopni C
W robocie kuchennym dodaj marchewki i jabłko. Miksować, aż będzie bardzo drobno posiekane.
Umieść wszystkie składniki w misce i mieszaj, aż dobrze się połączą. Uformuj klopsiki w rozmiar piłeczki golfowej. Ułóż na blasze wyłożonej pergaminem i piecz przez 15-18 minut, aż lekko się zarumienią.
Dodaj odrobinę sosu i roztopioną mozzarellę. Z pewnością można je wrzucić do jakiegoś sosu i podawać z makaronem.
To danie może wymagać trochę cierpliwości i czasu, ale smak i efekt końcowy są tego warte.
Oto sposób na szybkie uzyskanie doskonałego smaku. To szybkie danie na patelni składa się z pasków smażonego kurcz...
Zupa o niesamowitnym orientalnym smaku z dodatkiem polęwdicy i makaronu udon
Chicken 65 składa się z 65 różnych składników i ziół. To danie z korony południowych Indii. To pyszne i jedno z na...
Ten pyszny przepis na smażoną wołowinę teriyaki zawiera niekonwencjonalny dodatek słodkich ziemniaków