Mięsne pulpety z mielonego indyka, wystarczy pół godziny aby je przygotować. Można ich używać do różnych sosów lub podać z ryżem i surówką. Lekko słodkie, przełamią smak każdej potrawy.
Ustawić piekarnik na temperaturę 200 stopni C
W robocie kuchennym dodaj marchewki i jabłko. Miksować, aż będzie bardzo drobno posiekane.
Umieść wszystkie składniki w misce i mieszaj, aż dobrze się połączą. Uformuj klopsiki w rozmiar piłeczki golfowej. Ułóż na blasze wyłożonej pergaminem i piecz przez 15-18 minut, aż lekko się zarumienią.
Dodaj odrobinę sosu i roztopioną mozzarellę. Z pewnością można je wrzucić do jakiegoś sosu i podawać z makaronem.
Doskonale upieczony stek z dodatkami i eleganckim sosem.
Ten przepis na indyka pho jest niewiarygodnie szybki i smakuje świetnie. Następnym razem, gdy będziesz mieć resztk...
Chili con carne to pyszne i pożywne danie, które pochodzi z Meksyku, ale zyskało popularność na całym świecie. To...
6 składników i kilka minut swojego czasu to wszystko, czego potrzebujesz, aby stworzyć to curry, niesamowite danie...
Zupa o niesamowitnym orientalnym smaku z dodatkiem polęwdicy i makaronu udon