Mięsne pulpety z mielonego indyka, wystarczy pół godziny aby je przygotować. Można ich używać do różnych sosów lub podać z ryżem i surówką. Lekko słodkie, przełamią smak każdej potrawy.
Ustawić piekarnik na temperaturę 200 stopni C
W robocie kuchennym dodaj marchewki i jabłko. Miksować, aż będzie bardzo drobno posiekane.
Umieść wszystkie składniki w misce i mieszaj, aż dobrze się połączą. Uformuj klopsiki w rozmiar piłeczki golfowej. Ułóż na blasze wyłożonej pergaminem i piecz przez 15-18 minut, aż lekko się zarumienią.
Dodaj odrobinę sosu i roztopioną mozzarellę. Z pewnością można je wrzucić do jakiegoś sosu i podawać z makaronem.
Prosciutto i awokado to naprawdę szybka i łatwa przekąska, przepis zajmuje tylko 5 minut, ładnie wyglądaja i nadaj...
Danie o niskiej zawartości węglowodanów mogą nie zapewniać natychmiastowej satysfakcji, ale z pewnością są warte w...
Ten super szybki i łatwy przepis na sałatkę ze steków został zainspirowany daniem, które znalazłem w lokalnej kawi...
Chicken lettuce wraps to danie kuchni azjatyckiej, składające się z aromatycznie przyprawionego mięsa z kurczaka i...
Korma z kurczaka to popularne danie kuchni indyjskiej, składające się z mięsa z kurczaka gotowanego w sosie na baz...