Oto sposób na szybkie uzyskanie doskonałego smaku. To szybkie danie na patelni składa się z pasków smażonego kurczaka z grzybami, zieloną cebulą i pomidorami winogronowymi. Ten przepis został opublikowany dzięki uprzejmości kuchni Campbell's.
Rozgrzej 1 łyżkę oleju na 12-calowej patelni na średnim ogniu. Dodaj kurczaka i smaż, aż dobrze się zarumieni, często mieszając. Wyjmij kurczaka z patelni.
Rozgrzej pozostały olej na patelni na średnim ogniu. Dodaj grzyby i gotuj do miękkości, od czasu do czasu mieszając.
Dodać czosnek, pomidory i cebulę na patelnię, smażyć i mieszać przez 1 minutę. Dodać kurczaka oraz kostkę rosołową z wodą. Gotować, aż kurczak będzie gotowy.
Lekka, zdrowa i pożywna sałatka o niskiej zawartości tłuszczu, gotowa w kilka minut.
Tatar z tuńczyka inspirowany kuchnią azjatycką. Wspaniała potrawa podawana w formie sałatki. Inne wydanie tuńczyka...
Ten pyszny przepis na smażoną wołowinę teriyaki zawiera niekonwencjonalny dodatek słodkich ziemniaków
Zupa o niesamowitnym orientalnym smaku z dodatkiem polęwdicy i makaronu udon
4-składnikowy kurczak w czerwonym curry z makaronem. Łatwy, szybki i niedrogi. Słodzony mlekiem kokosowym dla niew...