Zrób własny keczup w domu w mniej niż 5 minut!
Do dużej miski dodaj koncentrat pomidorowy.
Wlej ocet i dobrze wymieszaj.
Dodaj pozostałe składniki i dobrze wymieszaj.
W razie potrzeby posmakuj i dodaj dodatkowe przyprawy.
Używaj jako dodatku lub przyprawy, a resztę przechowuj w szczelnym pojemniku w lodówce przez miesiąc.
Zacznij dzień od śniadania o wysokiej zawartości białka i niskowęglowodanowej i zwiększ metabolizm, aby zachować s...
Miodowo miętowe marchewki to smaczna i aromatyczna propozycja dla miłośników warzyw oraz ciekawych połączeń smakow...
Świetna sałatka na zimowe dni. Ciekawie dobrane składniki komponują razem nietypowy smak.
Zupa o niesamowitnym orientalnym smaku z dodatkiem polęwdicy i makaronu udon
Tatar z tuńczyka inspirowany kuchnią azjatycką. Wspaniała potrawa podawana w formie sałatki. Inne wydanie tuńczyka...
Ten super szybki i łatwy przepis na sałatkę ze steków został zainspirowany daniem, które znalazłem w lokalnej kawi...