Chili z indyka, pełne białka i fasoli z niesamowitym smakiem, który zachwyci Twoją rodzinę!
Rozgrzej oliwę w dużym szerokim garnku na średnim ogniu. Dodaj seler, cebulę, pieprz poblano, marchewkę, ½ łyżeczki soli i pieprzu. Gotuj, od czasu do czasu mieszając, aż warzywa zmiękną, około 8 minut. Dodać czosnek w proszku, cebulę w proszku, chili w proszku, kminek, czosnek, koncentrat pomidorowy, cukier i gotój mieszając około 2 minut. Przełóż do małej miski i odstaw na bok.
Do tego samego garnka dodaj indyka, kiełbasę, ½ łyżeczki soli i gotować, łamiąc wszelkie grudki drewnianą łyżką, aż się zarumienią, około 8 minut.
Włóż mieszankę warzyw do garnka i dodaj pokrojone w kostkę pomidory, całą fasolę, zielone papryczki chili i rosół z kurczaka. Kontynuuj gotowanie na średnim poziomie i gotuj na wolnym ogniu, aż smaki się połączą, około 30 minut.
Podawaj chili z serem, śmietaną i cebulką. I nie zapomnij o słodkich i pikantnych ciasteczkach kukurydzianych!
Gotowe w mniej niż 20 minut. Świeże warzywa, krewetki i doskonale doprawiony sos składają się na niezapomniany pos...
6 składników i kilka minut swojego czasu to wszystko, czego potrzebujesz, aby stworzyć to curry, niesamowite danie...
Duszony ananas lub lokalnie znany jako „pajeri nenas” jest dodatkiem do nasi minyak (ryż maślany) podawanego częst...
Ten chleb nawróci nie-wegan jednym kęsem. Możesz dodać trochę więcej cukru, jeśli twoje banany są trochę zielone....
Chicken 65 składa się z 65 różnych składników i ziół. To danie z korony południowych Indii. To pyszne i jedno z na...
Korma z kurczaka to popularne danie kuchni indyjskiej, składające się z mięsa z kurczaka gotowanego w sosie na baz...