Chili z indyka, pełne białka i fasoli z niesamowitym smakiem, który zachwyci Twoją rodzinę!
Rozgrzej oliwę w dużym szerokim garnku na średnim ogniu. Dodaj seler, cebulę, pieprz poblano, marchewkę, ½ łyżeczki soli i pieprzu. Gotuj, od czasu do czasu mieszając, aż warzywa zmiękną, około 8 minut. Dodać czosnek w proszku, cebulę w proszku, chili w proszku, kminek, czosnek, koncentrat pomidorowy, cukier i gotój mieszając około 2 minut. Przełóż do małej miski i odstaw na bok.
Do tego samego garnka dodaj indyka, kiełbasę, ½ łyżeczki soli i gotować, łamiąc wszelkie grudki drewnianą łyżką, aż się zarumienią, około 8 minut.
Włóż mieszankę warzyw do garnka i dodaj pokrojone w kostkę pomidory, całą fasolę, zielone papryczki chili i rosół z kurczaka. Kontynuuj gotowanie na średnim poziomie i gotuj na wolnym ogniu, aż smaki się połączą, około 30 minut.
Podawaj chili z serem, śmietaną i cebulką. I nie zapomnij o słodkich i pikantnych ciasteczkach kukurydzianych!
Miodowo miętowe marchewki to smaczna i aromatyczna propozycja dla miłośników warzyw oraz ciekawych połączeń smakow...
Duszony ananas lub lokalnie znany jako „pajeri nenas” jest dodatkiem do nasi minyak (ryż maślany) podawanego częst...
Świetna sałatka na zimowe dni. Ciekawie dobrane składniki komponują razem nietypowy smak.
Te danie pochodzi z Toskanii wieki temu jako środek dla ubogich do wykorzystania czerstwego, resztkowego chleba. D...
Wegetariańskie manchurian to bardzo pyszne kulki zanurzone w pysznym sosie. Wegetariański manchurian może służyć j...
Ten przepis na indyka pho jest niewiarygodnie szybki i smakuje świetnie. Następnym razem, gdy będziesz mieć resztk...