Zrób własny keczup w domu w mniej niż 5 minut!
Do dużej miski dodaj koncentrat pomidorowy.
Wlej ocet i dobrze wymieszaj.
Dodaj pozostałe składniki i dobrze wymieszaj.
W razie potrzeby posmakuj i dodaj dodatkowe przyprawy.
Używaj jako dodatku lub przyprawy, a resztę przechowuj w szczelnym pojemniku w lodówce przez miesiąc.
Zrobiłam to w deszczową niedzielę, kiedy zostało zbyt dużo warzyw. Jak wszystkie sosy, dzień później smakuje jeszc...
Ten chleb nawróci nie-wegan jednym kęsem. Możesz dodać trochę więcej cukru, jeśli twoje banany są trochę zielone....
Przepis na zupę z kurczaka w jednym garnku z warzywami. Dodaj trochę makaronu, aby przekształcić ją w pożywną rosó...
Czarna fasola, cebula, papryka, czosnek i rosół gotowane na wolnym ogniu przez wiele godzin, ręcznie miksowane do...
Paleo pełne białka, o niskiej zawartości tłuszczu, niskowęglowodanowej i bezglutenowej, przygotowanie trwa zaledwi...
Zupa dyniowa z kurkumą rozgrzeje twoje kości. Jest tak kremowa i pyszna, że nie zdasz sobie sprawy, jakie jest zdr...