Te danie pochodzi z Toskanii wieki temu jako środek dla ubogich do wykorzystania czerstwego, resztkowego chleba. Dziś jesteśmy po prostu wdzięczni, że mamy obfity i smaczny sposób na wykorzystanie resztek składników, które tworzą głęboko satysfakcjonujący posiłek, który jest nie tylko dobrze zbilansowany i zdrowy, ale także łatwy do skomponowania. Chociaż może nie była to potrawa dla bogatych, myślimy, że będziesz bardzo zaskoczony.
35 minut
-
-
-
-
W garnku rozgrzać oliwę.
Dodać cebulę, pomidory, marchewkę, seler i paprykę. Smażyć przez 3-5 minut.
Dodać bulion warzywny, bazylię i majeranek. Gotować na wolnym ogniu przez 15-20 minut.
Do misek do serwowania włożyć kromki chleba i włożyć jajko gotowane i wlać danie.
Pieczone chipsy pita doskonałe do zup, ale także jako zwykła przekąska.
Te 4-składnikowe surowe batony kakaowe są pełne dobroci i smaku. Idealny na przekąskę w podróży lub deser! Przyjaz...
Miękke, słodke i ciągnące się świeżo upieczone, rozpływają się w ustach. Gotowe w kilkanaście minut.
Chili z indyka, pełne białka i fasoli z niesamowitym smakiem, który zachwyci Twoją rodzinę!
Duszony ananas lub lokalnie znany jako „pajeri nenas” jest dodatkiem do nasi minyak (ryż maślany) podawanego częst...
Zupa dyniowa z kurkumą rozgrzeje twoje kości. Jest tak kremowa i pyszna, że nie zdasz sobie sprawy, jakie jest zdr...