Te danie pochodzi z Toskanii wieki temu jako środek dla ubogich do wykorzystania czerstwego, resztkowego chleba. Dziś jesteśmy po prostu wdzięczni, że mamy obfity i smaczny sposób na wykorzystanie resztek składników, które tworzą głęboko satysfakcjonujący posiłek, który jest nie tylko dobrze zbilansowany i zdrowy, ale także łatwy do skomponowania. Chociaż może nie była to potrawa dla bogatych, myślimy, że będziesz bardzo zaskoczony.
35 minut
-
-
-
-
W garnku rozgrzać oliwę.
Dodać cebulę, pomidory, marchewkę, seler i paprykę. Smażyć przez 3-5 minut.
Dodać bulion warzywny, bazylię i majeranek. Gotować na wolnym ogniu przez 15-20 minut.
Do misek do serwowania włożyć kromki chleba i włożyć jajko gotowane i wlać danie.
Tatar z tuńczyka inspirowany kuchnią azjatycką. Wspaniała potrawa podawana w formie sałatki. Inne wydanie tuńczyka...
Chili z indyka, pełne białka i fasoli z niesamowitym smakiem, który zachwyci Twoją rodzinę!
Ta zupa ma wiele aromatycznych przypraw. To wegańska zupa pełna smaku! Podawaj z ryżem jaśminowym z różą kokosową,...
Kremowe, rozpływające się w ustach, uzależniające niebiańskie przekąski to kiście czekoladowych migdałów przygotow...
Zupa o niesamowitnym orientalnym smaku z dodatkiem polęwdicy i makaronu udon