Bezglutenowe, bezmleczne, rozpływające się w ustach ciasteczka gotowe w 15 minut i tylko z 3 składnikami
Rozgrzej piekarnik do 180 ° C / 350 ° F i wyłóż blachę papierem do pieczenia.
W średniej misce wymieszaj masło migdałowe, cukier i jajko, aż dobrze się połączą.
Weź 1 łyżeczkę mieszanki, zwiń ją w kulkę. Ułóż kulki około 2 cm. Rozłóż na blasze do pieczenia.
Posyp każdą kulkę odrobiną fleur de sel, jeśli używasz, i spłaszcz grzbietem widelca, tworząc na ciasteczkach wzór na krzyż.
Piecz około 10 minut lub do momentu, gdy brzegi zaczną się trochę rumienić.
Ostudzić całkowicie przed wyjęciem z blaszki.
Przygotowanie zdrowego śniadania nie musi zajmować całego poranka. Przygotuj te smaczne batony śniadaniowe w weeke...
Miękke, słodke i ciągnące się świeżo upieczone, rozpływają się w ustach. Gotowe w kilkanaście minut.
Niesamowita konsystencja i smak, na pewno jest to coś, co będziesz robił częściej. Przepis, którego używam, jest m...
Dieta keto może być utrapieniem, jeśli lubisz słodycze. Ten przepis na keto kokosowe blondynki bez cukru przyniesi...
Abok abok sago to tradycyjny malajski deser znany również jako kuih. Sago jest jednym z głównych składników tego p...
Najlepszy okrągły chleb, jaki kiedykolwiek upiekłem! Pokryty pysznym sezamem. Pyszne.