Bezglutenowe, bezmleczne, rozpływające się w ustach ciasteczka gotowe w 15 minut i tylko z 3 składnikami
Rozgrzej piekarnik do 180 ° C / 350 ° F i wyłóż blachę papierem do pieczenia.
W średniej misce wymieszaj masło migdałowe, cukier i jajko, aż dobrze się połączą.
Weź 1 łyżeczkę mieszanki, zwiń ją w kulkę. Ułóż kulki około 2 cm. Rozłóż na blasze do pieczenia.
Posyp każdą kulkę odrobiną fleur de sel, jeśli używasz, i spłaszcz grzbietem widelca, tworząc na ciasteczkach wzór na krzyż.
Piecz około 10 minut lub do momentu, gdy brzegi zaczną się trochę rumienić.
Ostudzić całkowicie przed wyjęciem z blaszki.
Frytki marchewkowe z kokosem to oryginalna propozycja dla miłośników smaków egzotycznych i zdrowego jedzenia. Marc...
Prosciutto i awokado to naprawdę szybka i łatwa przekąska, przepis zajmuje tylko 5 minut, ładnie wyglądaja i nadaj...
To wspaniały sposób na rozpoczęcie dnia. Ciesz się z miłością, Catherine Xo
Pieczone chipsy pita doskonałe do zup, ale także jako zwykła przekąska.
Najlepszy okrągły chleb, jaki kiedykolwiek upiekłem! Pokryty pysznym sezamem. Pyszne.
Prosty, dwuskładnikowy przepis na krówki, idealny na święta! Szczerze mówiąc, nikt nigdy się nie dowie, że to nie...