Bezglutenowe, bezmleczne, rozpływające się w ustach ciasteczka gotowe w 15 minut i tylko z 3 składnikami
Rozgrzej piekarnik do 180 ° C / 350 ° F i wyłóż blachę papierem do pieczenia.
W średniej misce wymieszaj masło migdałowe, cukier i jajko, aż dobrze się połączą.
Weź 1 łyżeczkę mieszanki, zwiń ją w kulkę. Ułóż kulki około 2 cm. Rozłóż na blasze do pieczenia.
Posyp każdą kulkę odrobiną fleur de sel, jeśli używasz, i spłaszcz grzbietem widelca, tworząc na ciasteczkach wzór na krzyż.
Piecz około 10 minut lub do momentu, gdy brzegi zaczną się trochę rumienić.
Ostudzić całkowicie przed wyjęciem z blaszki.
Prosty przepis na pyszny dżem z jagód i nasion chia.
Niesamowita konsystencja i smak, na pewno jest to coś, co będziesz robił częściej. Przepis, którego używam, jest m...
To naprawdę ważne, aby coś przekąsić, gdy nadejdą chwile, w których nie poczujesz się głodny/a. Te małe przekąski...
To wspaniały sposób na rozpoczęcie dnia. Ciesz się z miłością, Catherine Xo
Przenieś klasyczne smoothie acai na wyższy poziom, zamieniając ją w te śniadaniowe lody acai granola!
Koktajl śniadaniowy składający się tylko z 4 składników to najszybsze śniadanie, jakie możesz przyrządzić w pracow...