Słodkie i lepkie, te pyszne kostki kokosowe są idealnym dodatkiem do filiżanki dobrej kawy.
35 minut
-
-
-
-
Rozgrzać piekarnik do 180 stopni
W misce połącz skondensowane mleko, jajka i słodzik i dobrze wymieszaj.
Dodaj mleko kokosowe i wiórki kokosowe i ponownie wymieszaj.
Wlej do żaroodpornego naczynia 8x8.
Piecz przez 30-45 minut lub do momentu, aż wierzch będzie złotobrązowy, a środek nie będzie już sprężysty.
Casto zapewniające niesamowicie głęboki smak czekolady. Wspaniała alternatywa dla typowych ciast czekoladowych
Miękke, słodke i ciągnące się świeżo upieczone, rozpływają się w ustach. Gotowe w kilkanaście minut.
Ananas, truskawka-kantalupa i brzoskwinia-mango agua fresca. Świetny sposób na utrzymanie chłodu i nawilżenia prze...
Bez dwóch zdań to mój ulubiony deser. Wyjątkową cechą tego przepisu jest to, że dzięki łatwej zamianie można to zr...
Przenieś klasyczne smoothie acai na wyższy poziom, zamieniając ją w te śniadaniowe lody acai granola!
Cudownie kremowy pieczony camembert polany ciepłymi jagodami nasączonymi miodem i balsamem oraz kandyzowanymi orze...