Przepyszna kanapka z indykiem złożona z piersi indyka, żurawiny, świeżych pomidorów, sałaty, sera havarti i pesto z orzecha pekan chipotle. Gotowe w 15 minut!
Weź 2 kromki chleba, ułóż kanapkę, najpierw rozprowadzając pesto z obu stron, po 1 łyżce stołowej z każdej strony.
Na dolną kromkę chleba wyłożyć połowę mięsa z indyka, 1/4 szklanki sałaty, połowę plasterków pomidora, 2 plastry sera i 1 łyżkę suszonej żurawiny. Dodaj górę. Pokrój po przekątnej.
Jak zrobić fritattas. Idealne na lekkie śniadanie, obiad lub kolacja.
Smażony kalafior to jedna z moich ulubionych przystawek, ale musi być podawana z lepkim sosem serowym. Nie musisz...
Kremowe, rozpływające się w ustach, uzależniające niebiańskie przekąski to kiście czekoladowych migdałów przygotow...
Zacznij dzień od śniadania o wysokiej zawartości białka i niskowęglowodanowej i zwiększ metabolizm, aby zachować s...
Te danie pochodzi z Toskanii wieki temu jako środek dla ubogich do wykorzystania czerstwego, resztkowego chleba. D...
Koktajl śniadaniowy składający się tylko z 4 składników to najszybsze śniadanie, jakie możesz przyrządzić w pracow...