Przepyszna kanapka z indykiem złożona z piersi indyka, żurawiny, świeżych pomidorów, sałaty, sera havarti i pesto z orzecha pekan chipotle. Gotowe w 15 minut!
Weź 2 kromki chleba, ułóż kanapkę, najpierw rozprowadzając pesto z obu stron, po 1 łyżce stołowej z każdej strony.
Na dolną kromkę chleba wyłożyć połowę mięsa z indyka, 1/4 szklanki sałaty, połowę plasterków pomidora, 2 plastry sera i 1 łyżkę suszonej żurawiny. Dodaj górę. Pokrój po przekątnej.
Te danie pochodzi z Toskanii wieki temu jako środek dla ubogich do wykorzystania czerstwego, resztkowego chleba. D...
Niesamowita konsystencja i smak, na pewno jest to coś, co będziesz robił częściej. Przepis, którego używam, jest m...
Domowe masła orzechowe to absolutna bomba! Gotowe w kilka minut, bezglutenowe, paleo i wegańskie, są doskonalą zdr...
Ten przepis to idealne połączenie słodyczy i kwaśnej puszystej, wilgotnej i nieodpartej konsystencji. Dopełnij to...
Dieta keto może być utrapieniem, jeśli lubisz słodycze. Ten przepis na keto kokosowe blondynki bez cukru przyniesi...
Pieczone chipsy pita doskonałe do zup, ale także jako zwykła przekąska.