Przepis na kanapka z indykiem, żurawiną i pesto

Przepis na kanapka z indykiem, żurawiną i pesto

Kanapka z indykiem, żurawiną i pesto

Kanapka z indykiem, żurawiną i pesto

Przepyszna kanapka z indykiem złożona z piersi indyka, żurawiny, świeżych pomidorów, sałaty, sera havarti i pesto z orzecha pekan chipotle. Gotowe w 15 minut!

Czas przygotowania

15 minut

Kalorie

-

Węglowowdany

-

Białka

-

Tłuszcze

-

Kanapka z indykiem, żurawiną i pesto - Składniki

Jak przygotować kanapka z indykiem, żurawiną i pesto


Weź 2 kromki chleba, ułóż kanapkę, najpierw rozprowadzając pesto z obu stron, po 1 łyżce stołowej z każdej strony.

Na dolną kromkę chleba wyłożyć połowę mięsa z indyka, 1/4 szklanki sałaty, połowę plasterków pomidora, 2 plastry sera i 1 łyżkę suszonej żurawiny. Dodaj górę. Pokrój po przekątnej.

Zobacz inne nasze przepisy