Te 4-składnikowe surowe batony kakaowe są pełne dobroci i smaku. Idealny na przekąskę w podróży lub deser! Przyjazny weganom.
20 minut
-
-
-
-
Dodaj orzechy do robota kuchennego i lekko zmiksuj
Dodaj daktyle i niesłodzone kakao i miksuj, aż wszystko będzie dobrze wymieszane. Mieszanka nie powinna być całkowicie gładka, ale nie powinno być żadnych dużych kawałków orzechów ani daktyli. Jeśli okaże się, że jest zbyt suchy, dodaj trochę wody, aby pomóc go związać.
Wciśnij ciasto łyżką lub rękami do naczynia do pieczenia o wymiarach 20x20 cm (8x8 cali).
Wstaw do zamrażarki na kilka godzin przed podaniem (min. 30 minut). Za pomocą ostrego noża pokrój na 12 części.
Przechowowane w lodówce zachowują świeżość przez około dwa tygodnie. Jeżeli włożysz je do zamrażarki będą dobre przez miesiąc
Przepis na zupę z kurczaka w jednym garnku z warzywami. Dodaj trochę makaronu, aby przekształcić ją w pożywną rosó...
Przepyszne ciasto czekoladowe gotowe w 5 minut. Składa się zaledwie z kilku składników a smakuje nieziemsko.
Ta 1-minutowa kawa mrożona to najlepszy sposób na rozkoszowanie się filiżanką kawy latem! Jeśli jeszcze tego nie p...
Kremowe, rozpływające się w ustach, uzależniające niebiańskie przekąski to kiście czekoladowych migdałów przygotow...
Kto powiedział, że żelki są tylko dla dzieci? To musi być najbardziej zabawny sposób na dostarczenie ważnych skład...
Prosty, romantyczny, klasyczny deser, pełen świeżych truskawek i domowej roboty bitej śmietany, a wszystko na wier...