Zacznij dzień od śniadania o wysokiej zawartości białka i niskowęglowodanowej i zwiększ metabolizm, aby zachować sprawność i energię.
35 minut
-
-
-
-
W rondelku połącz dynię i wodę i gotuj przez 5 minut lub do uzyskania miękkości. Niech ostygnie przez chwilę do temperatury pokojowej.
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni Fahrenheita. Przygotuj 9-calową kwadratową formę do ciasta / naczynie do pieczenia z wyściółką lub nasmaruj je.
Zmiel z grubsza pistacje i odłóż na bok w misce.
Zmiel dynię na gładkie puree wraz z pozostałą wodą.
W misce połącz ubite jajka, ekstrakt waniliowy i miód i dobrze wymieszaj.
Dodaj puree z dyni do mieszanki jajek i dobrze wymieszaj, aż się wszystko połączy.
Wlej mokre składniki do zmielonej pistacji i dobrze wymieszaj.
Upewnij się, że ciasto jest dobrze wymieszane, ale nie musisz z tym przesadzać. Wystarczy wymieszać mokre i suche składniki.
Wlej ciasto do formy do ciasta i umieść formę na środkowym ruszcie piekarnika.
Piecz przez 30-35 minut lub do momentu, aż na wykałaczce nie będzie śladu.
Wyjmij z piekarnika. Pokrój na kwadratowe kawałki.
Udekoruj bardziej zmielonymi pistacjami lub polej więcej miodu / cukru klonowego.
Podawaj na ciepło z ulubionym napojem.
Czarna fasola, cebula, papryka, czosnek i rosół gotowane na wolnym ogniu przez wiele godzin, ręcznie miksowane do...
Zrobiłam to w deszczową niedzielę, kiedy zostało zbyt dużo warzyw. Jak wszystkie sosy, dzień później smakuje jeszc...
Domowe masła orzechowe to absolutna bomba! Gotowe w kilka minut, bezglutenowe, paleo i wegańskie, są doskonalą zdr...
Kto powiedział, że żelki są tylko dla dzieci? To musi być najbardziej zabawny sposób na dostarczenie ważnych skład...
Świetna sałatka na zimowe dni. Ciekawie dobrane składniki komponują razem nietypowy smak.
Chili z indyka, pełne białka i fasoli z niesamowitym smakiem, który zachwyci Twoją rodzinę!