Zacznij dzień od śniadania o wysokiej zawartości białka i niskowęglowodanowej i zwiększ metabolizm, aby zachować sprawność i energię.
35 minut
-
-
-
-
W rondelku połącz dynię i wodę i gotuj przez 5 minut lub do uzyskania miękkości. Niech ostygnie przez chwilę do temperatury pokojowej.
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni Fahrenheita. Przygotuj 9-calową kwadratową formę do ciasta / naczynie do pieczenia z wyściółką lub nasmaruj je.
Zmiel z grubsza pistacje i odłóż na bok w misce.
Zmiel dynię na gładkie puree wraz z pozostałą wodą.
W misce połącz ubite jajka, ekstrakt waniliowy i miód i dobrze wymieszaj.
Dodaj puree z dyni do mieszanki jajek i dobrze wymieszaj, aż się wszystko połączy.
Wlej mokre składniki do zmielonej pistacji i dobrze wymieszaj.
Upewnij się, że ciasto jest dobrze wymieszane, ale nie musisz z tym przesadzać. Wystarczy wymieszać mokre i suche składniki.
Wlej ciasto do formy do ciasta i umieść formę na środkowym ruszcie piekarnika.
Piecz przez 30-35 minut lub do momentu, aż na wykałaczce nie będzie śladu.
Wyjmij z piekarnika. Pokrój na kwadratowe kawałki.
Udekoruj bardziej zmielonymi pistacjami lub polej więcej miodu / cukru klonowego.
Podawaj na ciepło z ulubionym napojem.
Prosty, dwuskładnikowy przepis na krówki, idealny na święta! Szczerze mówiąc, nikt nigdy się nie dowie, że to nie...
Niesamowita konsystencja i smak, na pewno jest to coś, co będziesz robił częściej. Przepis, którego używam, jest m...
Duszony ananas lub lokalnie znany jako „pajeri nenas” jest dodatkiem do nasi minyak (ryż maślany) podawanego częst...
Zupa o niesamowitnym orientalnym smaku z dodatkiem polęwdicy i makaronu udon
Gazpacho - „hiszpańska sałatka z zupą” sięga czasów, gdy Hiszpania była częścią świata islamu. Tradycyjnie przygot...
Smażony kalafior to jedna z moich ulubionych przystawek, ale musi być podawana z lepkim sosem serowym. Nie musisz...