Pięć minut i pięć składników na batony krówkowe!
Wyłóż patelnię o wymiarach 13x9 folią, lekko spryskaj olejem.
W dużej misce nadającej się do kuchenek mikrofalowych dodaj płatki czekoladowe i mleko skondensowane. Włóż do kuchenki mikrofalowej na około 40 sekund lub do momentu, gdy płatki się roztopią. W razie potrzeby kontynuuj gotowanie w kuchence mikrofalowej w 15-sekundowych odstępach, aż się rozpuści. Nie rozgotowywać. Natychmiast dodać wanilię i sól. Następnie dodaj pianki i orzechy.
Rozsmaruj i wciśnij krówki do przygotowanej patelni. Przed pocięciem na kwadraty przechowywać w lodówce, aż całkowicie ostygnie.
To naprawdę ważne, aby coś przekąsić, gdy nadejdą chwile, w których nie poczujesz się głodny/a. Te małe przekąski...
Pieczone chipsy pita doskonałe do zup, ale także jako zwykła przekąska.
Przepyszna kanapka z indykiem złożona z piersi indyka, żurawiny, świeżych pomidorów, sałaty, sera havarti i pesto...
Te danie pochodzi z Toskanii wieki temu jako środek dla ubogich do wykorzystania czerstwego, resztkowego chleba. D...
Jak zrobić fritattas. Idealne na lekkie śniadanie, obiad lub kolacja.
Najlepszy okrągły chleb, jaki kiedykolwiek upiekłem! Pokryty pysznym sezamem. Pyszne.