Pięć minut i pięć składników na batony krówkowe!
Wyłóż patelnię o wymiarach 13x9 folią, lekko spryskaj olejem.
W dużej misce nadającej się do kuchenek mikrofalowych dodaj płatki czekoladowe i mleko skondensowane. Włóż do kuchenki mikrofalowej na około 40 sekund lub do momentu, gdy płatki się roztopią. W razie potrzeby kontynuuj gotowanie w kuchence mikrofalowej w 15-sekundowych odstępach, aż się rozpuści. Nie rozgotowywać. Natychmiast dodać wanilię i sól. Następnie dodaj pianki i orzechy.
Rozsmaruj i wciśnij krówki do przygotowanej patelni. Przed pocięciem na kwadraty przechowywać w lodówce, aż całkowicie ostygnie.
Prosty, dwuskładnikowy przepis na krówki, idealny na święta! Szczerze mówiąc, nikt nigdy się nie dowie, że to nie...
To wspaniały sposób na rozpoczęcie dnia. Ciesz się z miłością, Catherine Xo
Kremowe, rozpływające się w ustach, uzależniające niebiańskie przekąski to kiście czekoladowych migdałów przygotow...
Prosciutto i awokado to naprawdę szybka i łatwa przekąska, przepis zajmuje tylko 5 minut, ładnie wyglądaja i nadaj...
Przepyszna kanapka z indykiem złożona z piersi indyka, żurawiny, świeżych pomidorów, sałaty, sera havarti i pesto...
Frytki marchewkowe z kokosem to oryginalna propozycja dla miłośników smaków egzotycznych i zdrowego jedzenia. Marc...