Kremowe, rozpływające się w ustach, uzależniające niebiańskie przekąski to kiście czekoladowych migdałów przygotowane w kuchence mikrofalowej z zaledwie 3 prostymi składnikami!
35 minut
-
-
-
-
Wyłóż blachę do pieczenia papierem do pieczenia lub silikonową matą do pieczenia.
Umieść 8 do 10 migdałów w małym stosie na blasze do pieczenia.
Rozpuść czekoladę i olej kokosowy w garnku lub użyj mikrofalówki (ostrożnie). W kuchence mikrofalowej umieść czekoladę w średniej misce przeznaczonej do kuchenek mikrofalowych. Rozpuść w 30-sekundowych odstępach z mocą 50%, mieszając po każdym kroku, aż do całkowitego stopienia i gładkości.
Za pomocą łyżeczki ostrożnie skrop czekoladą kiście migdałów. Dodatkowe posypki są opcjonalne, ale bardzo zalecane!
Pozwól im całkowicie ostygnąć. Wstaw do lodówki co najmniej 20 minut lub do zestalenia. Przechowywać schłodzone w hermetycznym pojemniku.
Pyszny i zdrowy jogurt mrożony gotowy w kilka minut. Możesz użyć dowolnych mrożonych owoców
Do przygotowania ciasta wystarczy tylko 40 minut, czas pieczenia to 30 minut. Po upieczeniu odstaw do ochłodzenia...
To świetny przepis na ciepłą pogodę. Możesz mieć ładny, świeży kawałek ciasta bez ciepła z piekarnika. Z miłością,...
Jedzenie produktów bezglutenowych i bezzbożowych nie musi być trudne. Dobrym przykładem jest to ciasto czekoladowe...
Te ciasteczka to dobry sposób na wykorzystanie batonów, czekolady i orzechów włoskich, a najlepsze jest to, że są...
Słodkie i lepkie, te pyszne kostki kokosowe są idealnym dodatkiem do filiżanki dobrej kawy.