Pięć minut i pięć składników na batony krówkowe!
Wyłóż patelnię o wymiarach 13x9 folią, lekko spryskaj olejem.
W dużej misce nadającej się do kuchenek mikrofalowych dodaj płatki czekoladowe i mleko skondensowane. Włóż do kuchenki mikrofalowej na około 40 sekund lub do momentu, gdy płatki się roztopią. W razie potrzeby kontynuuj gotowanie w kuchence mikrofalowej w 15-sekundowych odstępach, aż się rozpuści. Nie rozgotowywać. Natychmiast dodać wanilię i sól. Następnie dodaj pianki i orzechy.
Rozsmaruj i wciśnij krówki do przygotowanej patelni. Przed pocięciem na kwadraty przechowywać w lodówce, aż całkowicie ostygnie.
Te danie pochodzi z Toskanii wieki temu jako środek dla ubogich do wykorzystania czerstwego, resztkowego chleba. D...
Frytki marchewkowe z kokosem to oryginalna propozycja dla miłośników smaków egzotycznych i zdrowego jedzenia. Marc...
Miękke, słodke i ciągnące się świeżo upieczone, rozpływają się w ustach. Gotowe w kilkanaście minut.
To wspaniały sposób na rozpoczęcie dnia. Ciesz się z miłością, Catherine Xo
Bezglutenowe, bezmleczne, rozpływające się w ustach ciasteczka gotowe w 15 minut i tylko z 3 składnikami
Kremowe, rozpływające się w ustach, uzależniające niebiańskie przekąski to kiście czekoladowych migdałów przygotow...