Dieta keto może być utrapieniem, jeśli lubisz słodycze. Ten przepis na keto kokosowe blondynki bez cukru przyniesie Ci radość bez zrujnowania Twojej diety.
Rozgrzej piekarnik do 350 st (175 st).
W dużej misce połącz mąkę kokosową, proszek do pieczenia, erytrytol, stewię i sól. W osobnej misce wymieszaj roztopione ghee (nie powinno być zbyt gorące, bo rozbije jajka), ekstrakt waniliowy, krem kokosowy i jajka.
Dodaj mieszankę jajek do mieszanki mąki kokosowej i dodaj wiórki kokosowe, dobrze wymieszaj do połączenia.
Wlej mieszaninę do natłuszczonego naczynia do pieczenia (ok. 6 cali x 6 cali) i wstaw do piekarnika na 20 minut, obróć naczynie po 10 minutach.
Wyjmij z piekarnika i pozostaw do całkowitego ostygnięcia, a następnie pokrój na 9 kwadratów.
Smażony kalafior to jedna z moich ulubionych przystawek, ale musi być podawana z lepkim sosem serowym. Nie musisz...
Przygotowanie zdrowego śniadania nie musi zajmować całego poranka. Przygotuj te smaczne batony śniadaniowe w weeke...
Słodkie i lepkie, te pyszne kostki kokosowe są idealnym dodatkiem do filiżanki dobrej kawy.
Te danie pochodzi z Toskanii wieki temu jako środek dla ubogich do wykorzystania czerstwego, resztkowego chleba. D...
To naprawdę ważne, aby coś przekąsić, gdy nadejdą chwile, w których nie poczujesz się głodny/a. Te małe przekąski...
Przenieś klasyczne smoothie acai na wyższy poziom, zamieniając ją w te śniadaniowe lody acai granola!