Niesamowita konsystencja i smak, na pewno jest to coś, co będziesz robił częściej. Przepis, którego używam, jest mniej tradycyjny, ponieważ bardziej opierał się na tym, co mam w lodówce, co trzeba było zużyć.
Na patelni z powłoką zapobiegającą przywieraniu rozgrzej przez 2 minuty na małym ogniu trochę oleju, dodaj nasiona kardamonu i płatki chili
Dodać cebulę, czosnek i podgrzać do miękkości,
Dodaj ryż, gorącą wodę, zamieszaj i zagotuj. Gdy woda się zagotuje, przykryj patelnię pokrywką, zmniejsz ogień i gotuj przez kolejne 20 do 25 minut.
Kiedy pozostało 15 minut na gotowanie ryżu, ustaw parowar (lub zagotuj w garnku z wodą), dodaj rybę do gotowania na parze na 15 minut,
W ostatnich 5 minutach gotowania ryby wrzuć do parowaru grzyby i fasolę,
Wymieszaj ryż i sprawdź, czy nie ma nadmiaru wody (której nie powinien mieć),
Rybę delikatnie ułóż w ryżu, następnie posiekaj grzyby, fasolę i wymieszaj,
Przełóż łyżką na talerze i dodaj pokrojone jajko na twardo, przyprawy i posyp świeżą pietruszką,
Przenieś klasyczne smoothie acai na wyższy poziom, zamieniając ją w te śniadaniowe lody acai granola!
Te danie pochodzi z Toskanii wieki temu jako środek dla ubogich do wykorzystania czerstwego, resztkowego chleba. D...
Przygotuj łatwe śniadanie schezwan masala pav w domu dla swoich bliskich. Przepis Schezwan masala pav jest tak pys...
Najlepszy okrągły chleb, jaki kiedykolwiek upiekłem! Pokryty pysznym sezamem. Pyszne.
Pieczone chipsy pita doskonałe do zup, ale także jako zwykła przekąska.
Ten przepis to idealne połączenie słodyczy i kwaśnej puszystej, wilgotnej i nieodpartej konsystencji. Dopełnij to...