Pieczone chipsy pita doskonałe do zup, ale także jako zwykła przekąska.
Rozgrzej piekarnik do 400 st F (200 st C).
Wszystkie składniki dobrze wymieszaj rękami.
Ułóż na kawałku papieru pergaminowego i zwinąć płasko (ok. 2 mm grubości).
Wytnij ciasto, aby uformować małe 1-calowe kwadraty.
Wstaw do piekarnika i piecz przez 15-20 minut (sprawdź, czy się nie przypali).
Wyjmij i ostudź przed podaniem.
Prosty przepis na pyszny dżem z jagód i nasion chia.
Kremowe, rozpływające się w ustach, uzależniające niebiańskie przekąski to kiście czekoladowych migdałów przygotow...
Jak zrobić fritattas. Idealne na lekkie śniadanie, obiad lub kolacja.
To naprawdę ważne, aby coś przekąsić, gdy nadejdą chwile, w których nie poczujesz się głodny/a. Te małe przekąski...
Ten przepis to idealne połączenie słodyczy i kwaśnej puszystej, wilgotnej i nieodpartej konsystencji. Dopełnij to...
Bezglutenowe, bezmleczne, rozpływające się w ustach ciasteczka gotowe w 15 minut i tylko z 3 składnikami