Pieczone chipsy pita doskonałe do zup, ale także jako zwykła przekąska.
Rozgrzej piekarnik do 400 st F (200 st C).
Wszystkie składniki dobrze wymieszaj rękami.
Ułóż na kawałku papieru pergaminowego i zwinąć płasko (ok. 2 mm grubości).
Wytnij ciasto, aby uformować małe 1-calowe kwadraty.
Wstaw do piekarnika i piecz przez 15-20 minut (sprawdź, czy się nie przypali).
Wyjmij i ostudź przed podaniem.
Ten przepis to idealne połączenie słodyczy i kwaśnej puszystej, wilgotnej i nieodpartej konsystencji. Dopełnij to...
Zacznij dzień od śniadania o wysokiej zawartości białka i niskowęglowodanowej i zwiększ metabolizm, aby zachować s...
Domowe masła orzechowe to absolutna bomba! Gotowe w kilka minut, bezglutenowe, paleo i wegańskie, są doskonalą zdr...
Frytki marchewkowe z kokosem to oryginalna propozycja dla miłośników smaków egzotycznych i zdrowego jedzenia. Marc...
Prosty, dwuskładnikowy przepis na krówki, idealny na święta! Szczerze mówiąc, nikt nigdy się nie dowie, że to nie...
Bezglutenowe, bezmleczne, rozpływające się w ustach ciasteczka gotowe w 15 minut i tylko z 3 składnikami