Pieczone chipsy pita doskonałe do zup, ale także jako zwykła przekąska.
Rozgrzej piekarnik do 400 st F (200 st C).
Wszystkie składniki dobrze wymieszaj rękami.
Ułóż na kawałku papieru pergaminowego i zwinąć płasko (ok. 2 mm grubości).
Wytnij ciasto, aby uformować małe 1-calowe kwadraty.
Wstaw do piekarnika i piecz przez 15-20 minut (sprawdź, czy się nie przypali).
Wyjmij i ostudź przed podaniem.
Prosty, dwuskładnikowy przepis na krówki, idealny na święta! Szczerze mówiąc, nikt nigdy się nie dowie, że to nie...
Domowe masła orzechowe to absolutna bomba! Gotowe w kilka minut, bezglutenowe, paleo i wegańskie, są doskonalą zdr...
Kremowe, rozpływające się w ustach, uzależniające niebiańskie przekąski to kiście czekoladowych migdałów przygotow...
Jak zrobić fritattas. Idealne na lekkie śniadanie, obiad lub kolacja.
Miękke, słodke i ciągnące się świeżo upieczone, rozpływają się w ustach. Gotowe w kilkanaście minut.