Pieczone chipsy pita doskonałe do zup, ale także jako zwykła przekąska.
Rozgrzej piekarnik do 400 st F (200 st C).
Wszystkie składniki dobrze wymieszaj rękami.
Ułóż na kawałku papieru pergaminowego i zwinąć płasko (ok. 2 mm grubości).
Wytnij ciasto, aby uformować małe 1-calowe kwadraty.
Wstaw do piekarnika i piecz przez 15-20 minut (sprawdź, czy się nie przypali).
Wyjmij i ostudź przed podaniem.
Prosciutto i awokado to naprawdę szybka i łatwa przekąska, przepis zajmuje tylko 5 minut, ładnie wyglądaja i nadaj...
Jak zrobić fritattas. Idealne na lekkie śniadanie, obiad lub kolacja.
Abok abok sago to tradycyjny malajski deser znany również jako kuih. Sago jest jednym z głównych składników tego p...
Dieta keto może być utrapieniem, jeśli lubisz słodycze. Ten przepis na keto kokosowe blondynki bez cukru przyniesi...
Najlepszy okrągły chleb, jaki kiedykolwiek upiekłem! Pokryty pysznym sezamem. Pyszne.
To naprawdę ważne, aby coś przekąsić, gdy nadejdą chwile, w których nie poczujesz się głodny/a. Te małe przekąski...