Przepyszna kanapka z indykiem złożona z piersi indyka, żurawiny, świeżych pomidorów, sałaty, sera havarti i pesto z orzecha pekan chipotle. Gotowe w 15 minut!
Weź 2 kromki chleba, ułóż kanapkę, najpierw rozprowadzając pesto z obu stron, po 1 łyżce stołowej z każdej strony.
Na dolną kromkę chleba wyłożyć połowę mięsa z indyka, 1/4 szklanki sałaty, połowę plasterków pomidora, 2 plastry sera i 1 łyżkę suszonej żurawiny. Dodaj górę. Pokrój po przekątnej.
Prosty przepis na pyszny dżem z jagód i nasion chia.
Abok abok sago to tradycyjny malajski deser znany również jako kuih. Sago jest jednym z głównych składników tego p...
Miękke, słodke i ciągnące się świeżo upieczone, rozpływają się w ustach. Gotowe w kilkanaście minut.
Frytki marchewkowe z kokosem to oryginalna propozycja dla miłośników smaków egzotycznych i zdrowego jedzenia. Marc...
Prosty, dwuskładnikowy przepis na krówki, idealny na święta! Szczerze mówiąc, nikt nigdy się nie dowie, że to nie...
Kremowe, rozpływające się w ustach, uzależniające niebiańskie przekąski to kiście czekoladowych migdałów przygotow...