Przepyszna kanapka z indykiem złożona z piersi indyka, żurawiny, świeżych pomidorów, sałaty, sera havarti i pesto z orzecha pekan chipotle. Gotowe w 15 minut!
Weź 2 kromki chleba, ułóż kanapkę, najpierw rozprowadzając pesto z obu stron, po 1 łyżce stołowej z każdej strony.
Na dolną kromkę chleba wyłożyć połowę mięsa z indyka, 1/4 szklanki sałaty, połowę plasterków pomidora, 2 plastry sera i 1 łyżkę suszonej żurawiny. Dodaj górę. Pokrój po przekątnej.
Przygotuj łatwe śniadanie schezwan masala pav w domu dla swoich bliskich. Przepis Schezwan masala pav jest tak pys...
Pieczone chipsy pita doskonałe do zup, ale także jako zwykła przekąska.
Domowe masła orzechowe to absolutna bomba! Gotowe w kilka minut, bezglutenowe, paleo i wegańskie, są doskonalą zdr...
Abok abok sago to tradycyjny malajski deser znany również jako kuih. Sago jest jednym z głównych składników tego p...
Smażony kalafior to jedna z moich ulubionych przystawek, ale musi być podawana z lepkim sosem serowym. Nie musisz...
Frytki marchewkowe z kokosem to oryginalna propozycja dla miłośników smaków egzotycznych i zdrowego jedzenia. Marc...