Przepyszna kanapka z indykiem złożona z piersi indyka, żurawiny, świeżych pomidorów, sałaty, sera havarti i pesto z orzecha pekan chipotle. Gotowe w 15 minut!
Weź 2 kromki chleba, ułóż kanapkę, najpierw rozprowadzając pesto z obu stron, po 1 łyżce stołowej z każdej strony.
Na dolną kromkę chleba wyłożyć połowę mięsa z indyka, 1/4 szklanki sałaty, połowę plasterków pomidora, 2 plastry sera i 1 łyżkę suszonej żurawiny. Dodaj górę. Pokrój po przekątnej.
Koktajl śniadaniowy składający się tylko z 4 składników to najszybsze śniadanie, jakie możesz przyrządzić w pracow...
Frytki marchewkowe z kokosem to oryginalna propozycja dla miłośników smaków egzotycznych i zdrowego jedzenia. Marc...
Jak zrobić fritattas. Idealne na lekkie śniadanie, obiad lub kolacja.
Niesamowita konsystencja i smak, na pewno jest to coś, co będziesz robił częściej. Przepis, którego używam, jest m...
Te danie pochodzi z Toskanii wieki temu jako środek dla ubogich do wykorzystania czerstwego, resztkowego chleba. D...
Najlepszy okrągły chleb, jaki kiedykolwiek upiekłem! Pokryty pysznym sezamem. Pyszne.