Przygotuj łatwe śniadanie schezwan masala pav w domu dla swoich bliskich. Przepis Schezwan masala pav jest tak pyszny i smaczny, że każdy go uwielbia.
Na patelni rozgrzać olej, dodać czosnek, cebulę i dobrze podsmażyć. Dodaj pastę czosnkową imbirową smith n jones i wymieszaj.
Dodaj paprykę i smaż, aż papryka się ugotuje.
Dodaj pomidory, sól i gotuj, aż pomidory będą miękkie.
Dodaj tajny chutney chings schezwan, pav bhaji masala i sauté. Teraz zetrzyj masalę i gotuj jeszcze przez jakiś czas.
Dodaj posiekaną kolendrę i wyjmij mieszaninę do miski.
Rozetnij bułkę i nałóż na nią masło, umieść bułkę na patelni i przypiecz.
Nadziewamy bułkę przygotowaną mieszanką i gotujemy na patelni, aż będzie chrupiąca.
Te danie pochodzi z Toskanii wieki temu jako środek dla ubogich do wykorzystania czerstwego, resztkowego chleba. D...
Domowe masła orzechowe to absolutna bomba! Gotowe w kilka minut, bezglutenowe, paleo i wegańskie, są doskonalą zdr...
Ten przepis to idealne połączenie słodyczy i kwaśnej puszystej, wilgotnej i nieodpartej konsystencji. Dopełnij to...
To naprawdę ważne, aby coś przekąsić, gdy nadejdą chwile, w których nie poczujesz się głodny/a. Te małe przekąski...
Chicken chilli to pikantne, soczyste i aromatyczne danie. Chilli z kurczaka ma fantastyczny smak, lekko ostre.
Kremowe, rozpływające się w ustach, uzależniające niebiańskie przekąski to kiście czekoladowych migdałów przygotow...