Przygotuj łatwe śniadanie schezwan masala pav w domu dla swoich bliskich. Przepis Schezwan masala pav jest tak pyszny i smaczny, że każdy go uwielbia.
Na patelni rozgrzać olej, dodać czosnek, cebulę i dobrze podsmażyć. Dodaj pastę czosnkową imbirową smith n jones i wymieszaj.
Dodaj paprykę i smaż, aż papryka się ugotuje.
Dodaj pomidory, sól i gotuj, aż pomidory będą miękkie.
Dodaj tajny chutney chings schezwan, pav bhaji masala i sauté. Teraz zetrzyj masalę i gotuj jeszcze przez jakiś czas.
Dodaj posiekaną kolendrę i wyjmij mieszaninę do miski.
Rozetnij bułkę i nałóż na nią masło, umieść bułkę na patelni i przypiecz.
Nadziewamy bułkę przygotowaną mieszanką i gotujemy na patelni, aż będzie chrupiąca.
Duszony ananas lub lokalnie znany jako „pajeri nenas” jest dodatkiem do nasi minyak (ryż maślany) podawanego częst...
Frytki marchewkowe z kokosem to oryginalna propozycja dla miłośników smaków egzotycznych i zdrowego jedzenia. Marc...
Ten przepis to idealne połączenie słodyczy i kwaśnej puszystej, wilgotnej i nieodpartej konsystencji. Dopełnij to...
Prosty, dwuskładnikowy przepis na krówki, idealny na święta! Szczerze mówiąc, nikt nigdy się nie dowie, że to nie...
To naprawdę ważne, aby coś przekąsić, gdy nadejdą chwile, w których nie poczujesz się głodny/a. Te małe przekąski...
Smażony kalafior to jedna z moich ulubionych przystawek, ale musi być podawana z lepkim sosem serowym. Nie musisz...