Miękke, słodke i ciągnące się świeżo upieczone, rozpływają się w ustach. Gotowe w kilkanaście minut.
Rozgrzej piekarnik do 180 stopni i wyłóż blachę do pieczenia papierem do pieczenia.
W misce wymieszaj mąkę migdałową, kokos, proszek do pieczenia i sól. Zrobić zagłębienie na środku miski i wlać roztopiony olej kokosowy, miód i ekstrakt waniliowy, mieszając razem z suchymi składnikami, aż masa będzie ładna i gęsta.
Wrzuć wiórki czekoladowe, a następnie uformuj około 8-9 kulek. Kulki układamy na blasze do pieczenia i pieczemy w piekarniku przez 10 minut przed wyjęciem i odstawieniem do ostygnięcia.
Aby zrobić koktajl mleczny, umieść truskawki w misce i rozgnieć widelcem do uzyskania konsystencji gęstego dżemu / puree. Dodaj agawę, dobrze mieszając.
Umieść w szklance lub słoiku i dodaj mleko. Wymieszaj / wstrząśnij, aby równomiernie rozprowadzić sos truskawkowy.
Po schłodzeniu (możesz je włożyć do lodówki, aby ostygły, jeśli chcesz), ciesz się tymi słodkimi ciasteczkami kokosowymi i czekoladowymi wraz z chłodnym, kremowym koktajlem mlecznym.
Kremowe, rozpływające się w ustach, uzależniające niebiańskie przekąski to kiście czekoladowych migdałów przygotow...
Te danie pochodzi z Toskanii wieki temu jako środek dla ubogich do wykorzystania czerstwego, resztkowego chleba. D...
Najlepszy okrągły chleb, jaki kiedykolwiek upiekłem! Pokryty pysznym sezamem. Pyszne.
Dieta keto może być utrapieniem, jeśli lubisz słodycze. Ten przepis na keto kokosowe blondynki bez cukru przyniesi...
Niesamowita konsystencja i smak, na pewno jest to coś, co będziesz robił częściej. Przepis, którego używam, jest m...
Prosty przepis na pyszny dżem z jagód i nasion chia.