Jak zrobić fritattas. Idealne na lekkie śniadanie, obiad lub kolacja.
Podsmaż paski boczku i połam je na półcalowe kawałki. Zrób to na większej patelni, osusz, aby usunąć nadmiar tłuszczu.
Wetrzyj trochę oleju na 8-calową patelnię, podgrzej, usmaż zieloną cebulę i grzyby przez minutę lub dwie. Dodaj pomidory i kawałki bekonu i kontynuuj przez kolejną minutę lub dwie.
Podczas smażenia warzyw ubij jajka razem z mlekiem. Następnie dodaj to na patelnię i wymieszaj smażone warzywa z jajkami. Płyn rozprowadzaj w kierunku krawędzi.
Posyp równomiernie serem na wierzchu.
Niesamowita konsystencja i smak, na pewno jest to coś, co będziesz robił częściej. Przepis, którego używam, jest m...
Pieczone chipsy pita doskonałe do zup, ale także jako zwykła przekąska.
Przygotowanie zdrowego śniadania nie musi zajmować całego poranka. Przygotuj te smaczne batony śniadaniowe w weeke...
To naprawdę ważne, aby coś przekąsić, gdy nadejdą chwile, w których nie poczujesz się głodny/a. Te małe przekąski...
Te danie pochodzi z Toskanii wieki temu jako środek dla ubogich do wykorzystania czerstwego, resztkowego chleba. D...
Bezglutenowe, bezmleczne, rozpływające się w ustach ciasteczka gotowe w 15 minut i tylko z 3 składnikami