Jak zrobić fritattas. Idealne na lekkie śniadanie, obiad lub kolacja.
Podsmaż paski boczku i połam je na półcalowe kawałki. Zrób to na większej patelni, osusz, aby usunąć nadmiar tłuszczu.
Wetrzyj trochę oleju na 8-calową patelnię, podgrzej, usmaż zieloną cebulę i grzyby przez minutę lub dwie. Dodaj pomidory i kawałki bekonu i kontynuuj przez kolejną minutę lub dwie.
Podczas smażenia warzyw ubij jajka razem z mlekiem. Następnie dodaj to na patelnię i wymieszaj smażone warzywa z jajkami. Płyn rozprowadzaj w kierunku krawędzi.
Posyp równomiernie serem na wierzchu.
Bezglutenowe, bezmleczne, rozpływające się w ustach ciasteczka gotowe w 15 minut i tylko z 3 składnikami
Przenieś klasyczne smoothie acai na wyższy poziom, zamieniając ją w te śniadaniowe lody acai granola!
Pieczone chipsy pita doskonałe do zup, ale także jako zwykła przekąska.
Najlepszy okrągły chleb, jaki kiedykolwiek upiekłem! Pokryty pysznym sezamem. Pyszne.
Domowe masła orzechowe to absolutna bomba! Gotowe w kilka minut, bezglutenowe, paleo i wegańskie, są doskonalą zdr...
Te 4-składnikowe surowe batony kakaowe są pełne dobroci i smaku. Idealny na przekąskę w podróży lub deser! Przyjaz...