Zupa dyniowa z kurkumą rozgrzeje twoje kości. Jest tak kremowa i pyszna, że nie zdasz sobie sprawy, jakie jest zdrowe. Pełne warzyw z mlekiem kokosowym.
Pokrój dynię na pół i zeskrob nasiona. Piecz w formie do pieczenia przez około 30-40 minut w temperaturze 400ºf. Chcesz, żeby ciało było miękkie.
Na głębokiej patelni rozgrzej oliwę z oliwek na średnim ogniu.
Dodaj marchewkę i cebulę i smaż 4 minuty.
Dodaj miąższ dyni, jabłko, imbir, kurkumę, mleko kokosowe, wodę i sól oraz pieprz.
Wymieszaj i zagotuj. Zmniejsz ogień i gotuj na wolnym ogniu pod przykryciem przez około 10 minut.
Zupę zmiksować za pomocą blendera zanurzeniowego. Uważaj, aby się nie poparzyć!
Podawać z nasionami, cebulą i pietruszką.
Biała fasola i zielony szpinak, razem tworzą fantastyczne połączenie. Przygotowanie zajmuje jedynie 30 minut
Oto sposób na szybkie uzyskanie doskonałego smaku. To szybkie danie na patelni składa się z pasków smażonego kurcz...
Chili z indyka, pełne białka i fasoli z niesamowitym smakiem, który zachwyci Twoją rodzinę!
Zrobiłam to w deszczową niedzielę, kiedy zostało zbyt dużo warzyw. Jak wszystkie sosy, dzień później smakuje jeszc...
Domowe masła orzechowe to absolutna bomba! Gotowe w kilka minut, bezglutenowe, paleo i wegańskie, są doskonalą zdr...
Tatar z tuńczyka inspirowany kuchnią azjatycką. Wspaniała potrawa podawana w formie sałatki. Inne wydanie tuńczyka...