Świetna sałatka na zimowe dni. Ciekawie dobrane składniki komponują razem nietypowy smak.
Przygotuj komosę ryżową zgodnie z instrukcją.
Odstaw pod przykryciem na 5 minut.
W małej misce wymieszaj sok cytrusowy i pokrojoną rzodkiewkę.
Stopniowo dodawaj oliwę z oliwek.
Dodaj ogórek, pomidory, zioła, imbir i cebulkę do miski z komosą ryżową.
Dopraw do smaku solą i pieprzem.
Polej sałatkę dressingiem i wymieszaj.
Przed podaniem odstawić i marynować na co najmniej 1 godzinę.
Sałatkę doprawić do smaku solą i pieprzem.
Gazpacho - „hiszpańska sałatka z zupą” sięga czasów, gdy Hiszpania była częścią świata islamu. Tradycyjnie przygot...
Biała fasola i zielony szpinak, razem tworzą fantastyczne połączenie. Przygotowanie zajmuje jedynie 30 minut
Chcesz spróbować prostego, najszybszego smażonego ryżu z mango? Pyszne śniadanie, na które warto się obudzić.
Duszony ananas lub lokalnie znany jako „pajeri nenas” jest dodatkiem do nasi minyak (ryż maślany) podawanego częst...
To danie może wymagać trochę cierpliwości i czasu, ale smak i efekt końcowy są tego warte.
Chili z indyka, pełne białka i fasoli z niesamowitym smakiem, który zachwyci Twoją rodzinę!