Świetna sałatka na zimowe dni. Ciekawie dobrane składniki komponują razem nietypowy smak.
Przygotuj komosę ryżową zgodnie z instrukcją.
Odstaw pod przykryciem na 5 minut.
W małej misce wymieszaj sok cytrusowy i pokrojoną rzodkiewkę.
Stopniowo dodawaj oliwę z oliwek.
Dodaj ogórek, pomidory, zioła, imbir i cebulkę do miski z komosą ryżową.
Dopraw do smaku solą i pieprzem.
Polej sałatkę dressingiem i wymieszaj.
Przed podaniem odstawić i marynować na co najmniej 1 godzinę.
Sałatkę doprawić do smaku solą i pieprzem.
Te 4-składnikowe surowe batony kakaowe są pełne dobroci i smaku. Idealny na przekąskę w podróży lub deser! Przyjaz...
Czarna fasola, cebula, papryka, czosnek i rosół gotowane na wolnym ogniu przez wiele godzin, ręcznie miksowane do...
Zupa dyniowa z kurkumą rozgrzeje twoje kości. Jest tak kremowa i pyszna, że nie zdasz sobie sprawy, jakie jest zdr...
Miodowo miętowe marchewki to smaczna i aromatyczna propozycja dla miłośników warzyw oraz ciekawych połączeń smakow...
Chrupiące, kremowe i cytrynowe placuszki z cukinii to doskonały dodatek.
Gazpacho - „hiszpańska sałatka z zupą” sięga czasów, gdy Hiszpania była częścią świata islamu. Tradycyjnie przygot...