Świetna sałatka na zimowe dni. Ciekawie dobrane składniki komponują razem nietypowy smak.
Przygotuj komosę ryżową zgodnie z instrukcją.
Odstaw pod przykryciem na 5 minut.
W małej misce wymieszaj sok cytrusowy i pokrojoną rzodkiewkę.
Stopniowo dodawaj oliwę z oliwek.
Dodaj ogórek, pomidory, zioła, imbir i cebulkę do miski z komosą ryżową.
Dopraw do smaku solą i pieprzem.
Polej sałatkę dressingiem i wymieszaj.
Przed podaniem odstawić i marynować na co najmniej 1 godzinę.
Sałatkę doprawić do smaku solą i pieprzem.
Chrupiące, kremowe i cytrynowe placuszki z cukinii to doskonały dodatek.
Gazpacho - „hiszpańska sałatka z zupą” sięga czasów, gdy Hiszpania była częścią świata islamu. Tradycyjnie przygot...
Ten chleb nawróci nie-wegan jednym kęsem. Możesz dodać trochę więcej cukru, jeśli twoje banany są trochę zielone....
Frytki marchewkowe z kokosem to oryginalna propozycja dla miłośników smaków egzotycznych i zdrowego jedzenia. Marc...
Chcesz spróbować prostego, najszybszego smażonego ryżu z mango? Pyszne śniadanie, na które warto się obudzić.
Czarna fasola, cebula, papryka, czosnek i rosół gotowane na wolnym ogniu przez wiele godzin, ręcznie miksowane do...