Świetna sałatka na zimowe dni. Ciekawie dobrane składniki komponują razem nietypowy smak.
Przygotuj komosę ryżową zgodnie z instrukcją.
Odstaw pod przykryciem na 5 minut.
W małej misce wymieszaj sok cytrusowy i pokrojoną rzodkiewkę.
Stopniowo dodawaj oliwę z oliwek.
Dodaj ogórek, pomidory, zioła, imbir i cebulkę do miski z komosą ryżową.
Dopraw do smaku solą i pieprzem.
Polej sałatkę dressingiem i wymieszaj.
Przed podaniem odstawić i marynować na co najmniej 1 godzinę.
Sałatkę doprawić do smaku solą i pieprzem.
Duszony ananas lub lokalnie znany jako „pajeri nenas” jest dodatkiem do nasi minyak (ryż maślany) podawanego częst...
Zupa o niesamowitnym orientalnym smaku z dodatkiem polęwdicy i makaronu udon
Gazpacho - „hiszpańska sałatka z zupą” sięga czasów, gdy Hiszpania była częścią świata islamu. Tradycyjnie przygot...
Domowe masła orzechowe to absolutna bomba! Gotowe w kilka minut, bezglutenowe, paleo i wegańskie, są doskonalą zdr...
Ten chleb nawróci nie-wegan jednym kęsem. Możesz dodać trochę więcej cukru, jeśli twoje banany są trochę zielone....