Słodkie i lepkie, te pyszne kostki kokosowe są idealnym dodatkiem do filiżanki dobrej kawy.
35 minut
-
-
-
-
Rozgrzać piekarnik do 180 stopni
W misce połącz skondensowane mleko, jajka i słodzik i dobrze wymieszaj.
Dodaj mleko kokosowe i wiórki kokosowe i ponownie wymieszaj.
Wlej do żaroodpornego naczynia 8x8.
Piecz przez 30-45 minut lub do momentu, aż wierzch będzie złotobrązowy, a środek nie będzie już sprężysty.
To ciasto było autorskim przepisem mojej babci Marii, dziś będą jej urodziny, więc postanowiłam upiec to ciasto po...
Prosty, romantyczny, klasyczny deser, pełen świeżych truskawek i domowej roboty bitej śmietany, a wszystko na wier...
Ten przepis to idealne połączenie słodyczy i kwaśnej puszystej, wilgotnej i nieodpartej konsystencji. Dopełnij to...
Pyszny i zdrowy jogurt mrożony gotowy w kilka minut. Możesz użyć dowolnych mrożonych owoców
Paleo pełne białka, o niskiej zawartości tłuszczu, niskowęglowodanowej i bezglutenowej, przygotowanie trwa zaledwi...
Te ciasteczka to dobry sposób na wykorzystanie batonów, czekolady i orzechów włoskich, a najlepsze jest to, że są...