Słodkie i lepkie, te pyszne kostki kokosowe są idealnym dodatkiem do filiżanki dobrej kawy.
35 minut
-
-
-
-
Rozgrzać piekarnik do 180 stopni
W misce połącz skondensowane mleko, jajka i słodzik i dobrze wymieszaj.
Dodaj mleko kokosowe i wiórki kokosowe i ponownie wymieszaj.
Wlej do żaroodpornego naczynia 8x8.
Piecz przez 30-45 minut lub do momentu, aż wierzch będzie złotobrązowy, a środek nie będzie już sprężysty.
Te ciasteczka to dobry sposób na wykorzystanie batonów, czekolady i orzechów włoskich, a najlepsze jest to, że są...
Smażony kalafior to jedna z moich ulubionych przystawek, ale musi być podawana z lepkim sosem serowym. Nie musisz...
Ulubiony koktajl z dzieciństwa powraca, tym razem z alkoholem i lodami.
Trzyskładnikowy deser brzoskwiniowy. Smakowita i chrupiące przekąska gotowa w kilka minut
Dieta keto może być utrapieniem, jeśli lubisz słodycze. Ten przepis na keto kokosowe blondynki bez cukru przyniesi...
Pyszne, a jednocześnie takie proste. Ten tropikalny słodki deser nie może się nie udać.