Przepyszne ciasto czekoladowe gotowe w 5 minut. Składa się zaledwie z kilku składników a smakuje nieziemsko.
Dodaj jajko, mleko, olej, miód i wanilię do kubka do kawy. Wymieszaj wszystko widelcem.
Dodaj mąkę, kakao i czekoladą. Wymieszaj ponownie.
Wstaw kubek do mikrofalówki i gotuj przez 3 minuty z dużą mocą. Ciasto lekko uniesie się na wierzch kubka. Pozwól mu trochę ostygnąć. W razie potrzeby wysuń na talerz. Jedz na ciepło.
To ciasto było autorskim przepisem mojej babci Marii, dziś będą jej urodziny, więc postanowiłam upiec to ciasto po...
Truskawki i rabarbar sprawiają, że ciasto jest słodkie i ma odpowiednią cierpkość. To łatwe ciasto jest wilgotne i...
Ten przepis to idealne połączenie słodyczy i kwaśnej puszystej, wilgotnej i nieodpartej konsystencji. Dopełnij to...
Świeże i lekkie ciasto, które można zjeść przy filiżance dobrej kawy.